KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merak ettim yarın arayıp tuzla cj ile takas teklif edicem bakalım ne olacak, hatta üstüne para istiyim postları da hediye etsin =) Bir yandan da arabayı gördüğüm forumu arıyorum.
o adam aracı satamayınca cantlarından başlamıştı satmaya ;D ;D ;D ;D
bugün aradım kendisini zizin için sinyaller ve silecek koluna geldi sıra onları verebilirim dedi ;D ;D ;D ;D
Merak ettim yarın arayıp tuzla cj ile takas teklif edicem bakalım ne olacak, hatta üstüne para istiyim postları da hediye etsin =) Bir yandan da arabayı gördüğüm forumu arıyorum.
ayhanbey alalım size düşünmeyin yakıtı
bende gerçi daha karar veremedim bugün bi araç aldım ama bi anda önüme kıran bi getzi komple altıma aldım üzerine çıktım bir anada oda alınmış sayılırmı acaba ???
ayhanbey alalım size düşünmeyin yakıtı
bende gerçi daha karar veremedim bugün bi araç aldım ama bi anda önüme kıran bi getzi komple altıma aldım üzerine çıktım bir anada oda alınmış sayılırmı acaba ???
hüooop!! o karpuzların tescili alınmıştır. Bizzat benim kayın validededir. Ağzımıza alırken dikkatli olalım. Yeni üye miye dinlemem dalarım.
Araçta bulmam size kalırsınız açıkta.
Bir lafımda babanıza;
Acaba küçük tüple 1250km. giden araca çok yakıyor diyorda, bir kart tavukla 19lt rakı deviren oğlu az mı yakıyor acaba... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
valla üzücü oldu benim tamponun komple köşe boyası döküldü
getzin sahibi kriz geçirerek ağlıyordu,zabıt tutturmayın lütfen diye ben hasarımı karşılarım diye ;D ;D ;D ;D
ama en komiği polisti abi hakkaten nasıl oldu bu ya diyodu şaşkın şaşkın benim arabaya bakarken ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D