dün bir ara boşta kaldım benim yakınım da palladium diye bir alışveriş merkezi var..tam karşısında başkan jeep murat ustanın oraya ugradım biraz geyik yaptıktan sonra arkadaşlar alışveriş merkezindeymiş aradılar hadi dolanalım misali..aylak aylak gezinirken bir arkadaştan ford bronca var..onun resmini ti şhort ta görünce hemen detaylı bir şekilde ti şhortlerin arasına daldım..bulabildigim sadece cj 7 nin ki zaten 5-6 tane vardı.birini ben aldım..murat ustanın oraya döndügümde elimdeki ordaki diger arkadaşlarda gördü..en son koşa koşa magazaya giderlerken gördüm ;D ;D
bu arada magazanın adı PULL&BEAR ankarada şubesi varmı bilmiyorum bir araştır..istersen
ah ah şu vergiler falan olmayacak amerikadan yağdıraçağım buraya giyiside aksesuarda sen o zaman gör tuncay orda bile cok ahalı giyisi ve aksesuarlar sordum elin amerikalısına niye pahalı diye demezmi abi bunlar jeep için landmı sandın sen bunu )
yok serkan olmuyo ) bakmadımmı sanıyosun hepsini denedim istediğim gibi yaptırmaya kalktığımda daha pahalı çıkıyo giyisilerde orjinal baskı maliyeti çok uyduruk olmasınada benim gönlüm razı gelmiyo öyle arada kaldım ama er yada geç bi çözüm bulacağım buna ))
İyi akşamlar millet.
En son mesaj tam 10 saat önce atılmış...
Kahve iflasa doğru gidiyor...
Derneğe çevirip aidat toplayacağım en sonunda...
Yoksa yürümeyecek tekne...