Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 485,919
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Benim yayla mevsimi başladı artık 2 gün Osmaniyede isem 5 gün dağda olurum. İnan dağda bile aklıma geliyor orada neler oluyor acaba diye

Etiketler

Ohooooo dukkani kapatanda olmamis Gonlu zengin adamlariz Kapimiz ardina kadar acik

günaydın arkadaşlar..

CJ sahipleri bakın ne buldum..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11465.1020

Tuncay CJ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar..

CJ sahipleri bakın ne buldum..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11465.1020

tuncay abi bunun cj 5 olanıda varmı

ozanyur' Alıntı:
tuncay abi bunun cj 5 olanıda varmı
dün bir ara boşta kaldım benim yakınım da palladium diye bir alışveriş merkezi var..tam karşısında başkan jeep murat ustanın oraya ugradım biraz geyik yaptıktan sonra arkadaşlar alışveriş merkezindeymiş aradılar hadi dolanalım misali..aylak aylak gezinirken bir arkadaştan ford bronca var..onun resmini ti şhort ta görünce hemen detaylı bir şekilde ti şhortlerin arasına daldım..bulabildigim sadece cj 7 nin ki zaten 5-6 tane vardı.birini ben aldım..murat ustanın oraya döndügümde elimdeki ordaki diger arkadaşlarda gördü..en son koşa koşa magazaya giderlerken gördüm ;D ;D

bu arada magazanın adı PULL&BEAR ankarada şubesi varmı bilmiyorum bir araştır..istersen

ah ah şu vergiler falan olmayacak amerikadan yağdıraçağım buraya giyiside aksesuarda sen o zaman gör tuncay orda bile cok ahalı giyisi ve aksesuarlar sordum elin amerikalısına niye pahalı diye demezmi abi bunlar jeep için landmı sandın sen bunu )

yok serkan olmuyo ) bakmadımmı sanıyosun hepsini denedim istediğim gibi yaptırmaya kalktığımda daha pahalı çıkıyo giyisilerde orjinal baskı maliyeti çok uyduruk olmasınada benim gönlüm razı gelmiyo öyle arada kaldım ama er yada geç bi çözüm bulacağım buna ))

İyi akşamlar millet.
En son mesaj tam 10 saat önce atılmış...
Kahve iflasa doğru gidiyor...
Derneğe çevirip aidat toplayacağım en sonunda...
Yoksa yürümeyecek tekne...