Parçalar bugün alınacak! Dün hasar tespiti için indi şanzuman. Yani iş işten geçmiş değil.. Varsa daha hızlı ve daha ekonomik bir çözüm. Yardımcı olursanız sevinirim..
Abi sıkmada işte basit bir problemdir diye gittik. Malum sorunum 4. vitese geçmemesiydi biliyorsun. Daha şimdiden 2000 lirayı bulduk.
Ben o paraya orjinal 4,5 inç yükseltme kiti alırdım.
Parçalar bugün alınacak! Dün hasar tespiti için indi şanzuman. Yani iş işten geçmiş değil.. Varsa daha hızlı ve daha ekonomik bir çözüm. Yardımcı olursanız sevinirim..
Dediğin yeri aradım yanlış hatırlıyorsun abi herhalde Tiribünsüz XJ şanzumanı bile 2000 dolar dedi.. Zj'yi sormadım bile. Daha doğrusu amerikadaydı. Fazla konuşamadık.
bugün araç sahibi yanıma gelecekdi alpaslan iç döşemelerinide bi arkadaş istiyodu resimlerini cekeceğim o zaman sorarım şanzıman arazisi falan alabilirmiyim diye )
bugün araç sahibi yanıma gelecekdi alpaslan iç döşemelerinide bi arkadaş istiyodu resimlerini cekeceğim o zaman sorarım şanzıman arazisi falan alabilirmiyim diye )
Pardon abi ben bizdeki diğer ZJ'yi kastediyorsun sandım. Herkes onunkini sök diyorda şakayla karışık. Bazısı ciddi .
Senin ordaki pert ZJ'den bahsettiğini anlamadım.
Ama o 97 idi yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi ustamla görüştüm (Nascar-Mithat usta) Derki 96-97 olmaz. Seninki 93 yarı elektronik sistem. 96 sonrasının daha farklı imiş şanzumanları. Uymaz dedi. Serkan abidekinden de(eksper oto) haberi varmış. Olmaz dedi. Olsa ondaki amerikan parçalarının hepsi aklımda dedi.
Ama sen ona şu termiği bi daha sor. Ne o sıfırı gibi fiyat istiyorsun de. Versin biraz daha ucuza da alalım.. Zeten giren girdi. Başka şeyleri ucuza kapatalım bari.