Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 485,666
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ufukozkan' Alıntı:
Bizim zamanimizi karistirma Sokaklarda dolasirdi Fenni sunnetciiiiiiii seklinde
vespa motorsiklete oldum olası bu yüzden ısınamadım zaten ;D bizimkinin altında vespa vardı

Etiketler

duman' Alıntı:
vespa motorsiklete oldum olası bu yüzden ısınamadım zaten ;D bizimkinin altında vespa vardı
Bizimkinin altinda ne vardi bilmiyorum Alti batsin herif kasapdan veya berberden sonra ek is olarak yapiyodu herhalde Tam bi felaketti yahu Hatirlamak bile istemiyorum oy oy oy

ufukozkan' Alıntı:
Bizimkinin altinda ne vardi bilmiyorum Alti batsin herif kasapdan veya berberden sonra ek is olarak yapiyodu herhalde Tam bi felaketti yahu Hatirlamak bile istemiyorum oy oy oy
abi gece gece güldürdün beni...bu neşeyle yatayım artık...iyi sabahlar...bir kampta bu konuyu hatırlatırım uzun uzun konuşuruz

duman' Alıntı:
abi gece gece güldürdün beni...bu neşeyle yatayım artık...iyi sabahlar...bir kampta bu konuyu hatırlatırım uzun uzun konuşuruz
Iyi gecelerrrrrrr

ne kadar guzel bır sey yapıosun böle her sabah gunaydın faslı oluyomu böle bu arada herkeze gunaydın neselı muylu we bol kazanclı gunler

Türk erkeği çekicidir..

Göktuğ abi harikasın)))

Merhaba arkadaşlar .Muhtemelen bu günden itibaren festival sonuna kadar foruma giremeyeceğim. Bu vesile ile tüm babaları babalar gününü şimdiden kutluyorum . İnşallah çocuklarınızla güzel ve mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim