Sadece beni takdir edin yeter.kaporta boya haric gerisi bende..kaportanin parcalarini ha neredeyse ben bastirdim 3 4ayda cikti.boya deseniz kaportayi cil cil yapip en ufak pas birakmadan adamlara teslim ettim oda 4 ayda cikti.altinin temizligi astarlari epoxy si boyasi puturu yine bana ait....milleti dehlemekten bi hal oldum...anliyacaginiz iyi olur benden,kotu olur ustalardan
bayram geldi dosemeci arardurur canli icin tabi.ortada is te yok tabi.demek oluyoki doseme sirasi bende...
Bu arada zahmet edip yorumladiginiz icin tesekkurler..
Hergun arastirma icerisindeyim.arastirdikca yeni biseyler goruyorum dolayisiylada is hic bitmiyor.bi tamirci sanayici olsam hafta ici ugrassam bukadar yorulmam.lakin hafta sonlarimi bu araca baglamak bitirdi ama oda bitti
Isin en can alici noktasi weber karburator.olmaz dediler tutmaz dediler ama tutturdukk gaz telinede duzgun dusurebildikmi olay biter.bir falansla bir ay .cift bogaz karburator ufakbir ooynamayla cift acar hale getirildi..gaz verince motor altindan cikip gidicek diye korkuyorumm.
Muhammed sanirim dun uzun uzadiya gorustugum arkadas sendin.bakilcak okadar cok sey varki bu yazmayla olmaz.soylediklerimi kulak ardi etme.yalniz dikkat et mubtezel olup cikarsin.suan ilk adimi anlamadan atmis durumdasin.
Dusuncelerin sagligi icin celik yelek sart. Ses istemis oldugun desibele gore degiskenlik gosterecektir.girtlaktan tam boru yapilirsa dadindan yinmez mesela.
2 vites ani dip gaz; kudurmus köpek gibi nereye saldiracagi belli degil
Ugrastigimiza degdini gazladigizda ani degisen kalp ritminde anliyorum. Patent bana aittir.cinliler taklitte bende yeni biseyler uygulamalada bi adim ondeyim galiba.su tesisatlarinida bagladikmi karburatorlede isimiz tamamdir