KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dosemelerin eksik kisimlarinida tamamladik.isler bittikce bi okadar daha keyifleniyorum hersey nizami,olmasi gerektiginden daha iyi...yan panzotlar epeyce ugrastirdi ama.herkose fitil dösemeci isyanlarda.koldayama da ayni renk le kaplaniyor.
Maceranızı baştan sona bir solukta ve heyecanla okudum. Şapka çıkartılacak bir öykü ve nüktedan / keyifli bir anlatımla tadından yenmiyor ) Bir kaç ay önce 1980 model bir CJ6 aldım bende; sizinki kadar kapsamlı olmasa da yapacağım revizyon işleminde deneyimleriniz ve paylaşımlarınız bana çok yol gösterecek (helezon yok
Maceranızı baştan sona bir solukta ve heyecanla okudum. Şapka çıkartılacak bir öykü ve nüktedan / keyifli bir anlatımla tadından yenmiyor ) Bir kaç ay önce 1980 model bir CJ6 aldım bende; sizinki kadar kapsamlı olmasa da yapacağım revizyon işleminde deneyimleriniz ve paylaşımlarınız bana çok yol gösterecek (helezon yok
Ayaklar altina krom metrik 12 civata baglandi montaj kolay olsun aynizamandada saglamve guvenilir olsun isildadigi kadar asli gorevinide yerine getirsin diye.
Milli servet gibi bisey oldu.
kromlari paraya doksem bi kac ay temel ihtiyaclarimi karsilarileriye donuk yatirimim. Millet bankaya bende cj me yatiriyorum birikimlerimi