Bu arada ayrintili ve anlasilir bir elektrik projesine ihtiyacim var yardimlarinizi bellemekteyim.amerikan bir aracin projesini alman normunda duzenleyen bir siyrik varmidir bilmem ama alman normu olursa 10 numara olur
Herseyi bi anda layigiyla yapmak istedigim icin zorluyo anliyacaginiz.bugun arka kupa takoz yerlerinin 2 cm kayik oldugunun farkina vardim.malesef turkish cözumlere kapali oldugum icin garajimdan sirtladigim gibi jeep i dogru kaportaciya hey heylerim üzerimde anliyacaginiz..masallah sitedede herkes bilgi paylasimi ve düşüncelerini fedakarca dile getiriyor bu yondende hic zorluk cekmiyorum...anliyacaginiz gemici dugumu
Yeniden mrhblr;epey bi aradan sonra cj 5 mizle ugrasmaya devam.bir haftadir western hause la ugrasiyorum merkezdi boruydu montajdi kacak ti derken bir hafta geci vermis.tabi bununla bitmedi.muhendislik harikam diyemiyecegim ama hosumada giden stepne tasiyicim. .bu jeepi bana dagittirip basima bela saran ayni zamanda her basim sıkıstiginda kafasini sisirdigim ustam abim sebahattin Keles...saygilarimi borc bilirm...yavas yavas ortaya biseylerin cikmasi gercekten insana keyif veriyor. El frwni debriyaj westen hause akuplesibitti.arka kapagida yarin sobladirabilirsem bir aya kalmaz yururum be
olmazmi! Mesela depresyon belirtileri göstermeye basladim.agrasiflik saldirganlik hat safhaya ulasti.mukemmelliyetci ve sonuc odakli bir insan oldugum icin isler sarpa sariyor.mukemmellik kismini kendi imkanlarim dogrultusunda halletmeye calisiyorum da hal boyle olunca sonucla aramizdaki mesafeyi kapatamiyoruz
olmazmi! Mesela depresyon belirtileri göstermeye basladim.agrasiflik saldirganlik hat safhaya ulasti.mukemmelliyetci ve sonuc odakli bir insan oldugum icin isler sarpa sariyor.mukemmellik kismini kendi imkanlarim dogrultusunda halletmeye calisiyorum da hal boyle olunca sonucla aramizdaki mesafeyi kapatamiyoruz
Isler duzgun cikcaksa ustayi sıkistirmiycan;hal boyle oluncada sure uzadida uzadi.su bi gercekki su ana kadar icime sinmeyen bisey olmadi.hatlar kilic gibi ortaya cikmaya basladi.
Son halimiz 3 kat astar atildiktan sonra ortaya cikti.absurt bi durum yok suan icin.planlarim yazin doya doya tadini cikarmakti ama maales olmadi.son umudum kurban bayrami.10gunluk bi tatil iyi gelir die dusunuyorum ama ondanda pek umutlu deilim acikcasi sac bilmem kackez temizlenip tinerle silindi.(biara azdaha tinercilige saricaktim.bi milyon oluyo insan)en altkat killi macun ince ince 3 kat.sonra tesviye zimpara.sonra polyester macuna devam cek zimparalara kayitlarin duzgun cikmasi icin epey ugras verildi ok gibi.(gozumu kirpip 3 metreden bakmaktan bi ara diger gozun isleviniunuttum)son katimizda yeni cikan esnek macunla cekildi ve sonrasinda tam 4 kat 5+1 astar atildi.suan yoklamasi yapiliyor gozden kacan ufak tefek yerlerde oturu.(astar herseyi ortay cikarir)astardan sonra 2 gun guneste kaldi kemiklesmesi icin.persembeye boyadan cikar.INSALLAH...aminleri duyayim lutfen