Saç Beyazlatan C5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FthBlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,495

Etiketler
için

• Ayaklanma vaktimiz geldi de geciyor bile.kromlarimiz fena.güneste gecici körlük yapacaği kesin

islerin bukadar uzamasina sebep olan bas belasi krom aksesuarlarim nihayet tamamlandi ve montajina gecildi.
Butun bu zorluklara, yazin kaputun üstünde keyifle yudumlayacagim soguk bira icin katlaniyorum

islerin bukadar uzamasina sebep olan bas belasi krom aksesuarlarim nihayet tamamlandi ve montajina gecildi.
Butun bu zorluklara, yazin kaputun üstünde keyifle yudumlayacagim soguk bira icin katlaniyorum

Tank lazim dediler protatip çalişmamizi sergiledik lastiklerden birazdaha yükselecegini düşünürsek tatminkar oldu.american park sinyaller camurluk park tesisatlarini nihayet kafama yatan bişekilde düzenledim.

Ön panjur takozlarinin montaji yapildi.kaputumuz ön panjur üzerinde simetrik bisekilde durmasi saglandi.kaputun kenarlarina ince kilif gecirildi..çamurlukla kaputun birlestigi kisma fitil koyma calismam başarisiz oldu ama pes etmedik tabi.arastirmaya devam.

Üstadım , çok iyi bir iş çıkarmışsınız. Esprili yazı özelliğiniz ise muhteşem. İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim.

Üstadım , çok iyi bir iş çıkarmışsınız. Esprili yazı özelliğiniz ise muhteşem. İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim.
Merhabalar...üstadlik makamina epeyce bir yolumaz var.espiri mizah kismida olmazsa kendi halime gülemezsem stres sinir boguyo beni Ve etrafa sariyorum.boylesi daha iyi.cevre sagligi icin