Ses Kess...izalasyona tam gaz devam. Taban saci iyice temizlendikten sonra izalasyon malzemesinin yapiskanina guvenmedigim icin bol miktarda bally le kafayi yaptik.yansin geceler
islerin bukadar uzamasina sebep olan bas belasi krom aksesuarlarim nihayet tamamlandi ve montajina gecildi.
Butun bu zorluklara, yazin kaputun üstünde keyifle yudumlayacagim soguk bira icin katlaniyorum
islerin bukadar uzamasina sebep olan bas belasi krom aksesuarlarim nihayet tamamlandi ve montajina gecildi.
Butun bu zorluklara, yazin kaputun üstünde keyifle yudumlayacagim soguk bira icin katlaniyorum
Eyvallah ...haftanin iki günü anca bukadar oluyor.herzamn tekrarliyorum yaptigim is ilk önce benim hosuma gitmeli diye..buda surecin uzamasinda buyuk rol oynuyor..saglicakla
Ön panjur takozlarinin montaji yapildi.kaputumuz ön panjur üzerinde simetrik bisekilde durmasi saglandi.kaputun kenarlarina ince kilif gecirildi..çamurlukla kaputun birlestigi kisma fitil koyma calismam başarisiz oldu ama pes etmedik tabi.arastirmaya devam.
Merhabalar...üstadlik makamina epeyce bir yolumaz var.espiri mizah kismida olmazsa kendi halime gülemezsem stres sinir boguyo beni Ve etrafa sariyorum.boylesi daha iyi.cevre sagligi icin