Saç Beyazlatan C5

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FthBlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,744
Uydurukcu insanlarin yuzunden jeep toplamak hakkaten zor.bir insan ampulun tirnaklarinida traslarmi uydurmak icin...
1 liralik malzeme hadi bide bulunmayan bisey olsa.
bende diyorumki eski ampullerin aynisini aldim neden uymuyor yerine
 

Etiketler
için

Yaniyorsun fuat abi farlardakilerde parka haaa.ne hikmetse burda kisalar yaniyo gibi gozukuyor.

Gunduz renkten gece isiklar yanicak ortalik
 






Tüm emek veren forumdaslari takip ediyorum. Fakat konuyu kirletmemeli diye arada yazıyorum.
Özellikle orijinalinden uzaklaşmadan detaylarla ve emeklerle oluşturulan araçlar en zevklileri bence.
"Farkı yaratan detaylardır"
 

Tüm emek veren forumdaslari takip ediyorum. Fakat konuyu kirletmemeli diye arada yazıyorum.
Özellikle orijinalinden uzaklaşmadan detaylarla ve emeklerle oluşturulan araçlar en zevklileri bence.
"Farkı yaratan detaylardır"
Kelimelerini sizin gibi secerek kullanan insanlarin yaptigi yorumlar, emin olun konu butunlugunu dagitmaz aksine konuya renk katip dahada keyifle takip edilmesini saglar..SAGLICAKLA
 

Ön cam akuple calismalarimiz basladi.33 luk lastiklerde hic fena olmadi hani.simdi tek problemim dodiklerimm.cj 7 lerinki gibi yapip asagi dogru montajlasak daha bi duzgun durcak sanki...
Kafamda deli sorular....kendimi eski halinin guzel olduguna ikna edemezsem yine bi dunya is.delikler kapancak yeni bastan boya.vay yavrum vay.
Demekki neymis 40 sefer olcmekte yetmiyor
 

Koltuklarimiz da kaplaniyor. Dolu diri gozukmemesinin sebebi alt singer dolgularinin henuz yapilmamasi.guzel olcak guzel.biraz temizlik konusunda sikinti yasiyacagiz galiba.
 




koltukların rengi çok güzel araç rengiyle uyumlu dodikler aşağıda daha güzel olucak sanki uzaktan resmini çek göreyim bitti birşey kalmadı 1 ay içinde gezersin gibime geliyor
 


Gunaydin.bugun gune sayenizde pozitif bir sekilde basladim bakalim nekadar surer

Koltuk renklerinde dogru karar kilmisim bundan emin oldum yorumlarinizla.

Suan dodikler gercekten canimi sıkmis durumda.acele ettik cj 5lerin ve cj6 cj7 vs lerin camurluk genislikleri farkli oldugu icin dodikleri cj5 montajladigimizda dodiklerin ustu camurlugun en tepenoktasina kadar geldi.buda lastik ve dodik arasini cok genis gosterip hos durmamasina neden oluyo bende..tabi bende araci sao yaomistim oda var.anliycaginiz arap ati gibi duruyo suan...simdi dodikleri revize edip (kasaltip daraltilip) tekrar montajlamayi dusunuyorum.isten kacmiyorumda camurluklari deldik o hosuma gitmiyor hic.yeniden kaynak boya bi dunya tatava...dodikleri satan arkdas bunu belirtseydi hic bi sikintimiz olmazdi.bende acele ettim tabi oda var.
 

Benzin dolum yeri ve depo kapagimizda tamam.arka tarafta yapicak isimiz kalmadi.ön gögüste birturlu hosuma gitmeyen civatalarimizi daha sonrada hosuma gitmeyen krom olmayan butun civatalari krom kapaklarla kapadik.
Ön cam menteselerimiz takilip ayarlandi öncam cercevesi boyadan cikti cikicak.aynalarida montajladik ince bi polisajla on numara olucaklar..yalniz kica dayadik kromu öntaraf bi sade kaldi napsak diye dusunmekteyim..krom sisler yetmiycek gibi.camurluk ustune krom uzun boru havalimi yapsam.eski impalalardakigibi hani deli durur gibime geliyor.