Sahibinden

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TARB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,168

TARB

1979 CJ7 GOLDEN EAGLE
Değerli CJ sahipleri veya mütakbel alıcıları , sizleri sahibinden com adlı site için uyarmak istiyorum ,lütfen orada çıkan ilanlarda yazan ....Orjinal--Türkiyede Tek-Tük-Budur-Şudur-gibi aldatmacalara kanmayın, site zaten düzeltme şikayetlerinide kaale almıyor sadece satıcının beyanı üzerinden sınıflandırma yapıyor, en son Jeep bölümünde Comanche olarak ordu dan bir pat-pat satıştaydı(26/09/2013)

Etiketler
Ynt: Sahibinden

Hocam sahibinden illaki dürüst satıcıda varda cok üç kagıtçı doldu . Orduluyum Bursadan alınma bir cj 5 var cok iyi hatırlıyorum aracın ilanını delik cebimde para olmadıgı için arayamadım bile sahibini :D Neyse bizim buralardan bir kardesimiz almıs simdi oda satlıga cıkarmıs 30 küsür bin lira istiyor . 22 bine falandı Bursalı arkadasdayken. Olur öle ilanlar arada . Belkide forumda üye Ordudan o paraya alıpta bu fiyat satan kardes. İstedigi paralara satar ama ilanın sonuna 50 bini gecti maliyeti bize falan yazmıs yazık yanii ;) ;) ;)

evet piyasada dürüst adam bulmak gerçekten zor. İstediğiniz arabayı bulmuş olma umuduyla onca yol teptikten sonra satıcının dediklerinin doğru olmadığını anlamak hiç hoş bir şey olmuyor.
Ama örnek verdiğiniz ilanların sahiplerinin dürüst satıcı olmadığı anlamına gelmiyor bence.
1. ilanda aracın pat pat olduğunu zaten belirtmiş sadece aracına uygun bir marka model olmadığı için jeep seçmiş diye düşünüyorum.
2. bahsedilen ilanda ise ucuza alıp pahalıya satmak dürüst olmamak anlamına gelmez alıcı bulabiliyorsa sorun yok.
Ayrıyeten benim takip edebildiğim kadarı ile araç bursadayken üzerindeki lastikler 38'lik değildi yeni sahibi biraz masraf yaptı onuda fiyatına yansıtması doğaldır. Ama alıcı bulabilir mi bilinmez.

Eminseniz doğrudur
Bursada yapılmış demek ki
benim gözümden kaçmış olabilir

TARB' Alıntı:
Değerli CJ sahipleri veya mütakbel alıcıları , sizleri sahibinden com adlı site için uyarmak istiyorum ,lütfen orada çıkan ilanlarda yazan ....Orjinal--Türkiyede Tek-Tük-Budur-Şudur-gibi aldatmacalara kanmayın, site zaten düzeltme şikayetlerinide kaale almıyor sadece satıcının beyanı üzerinden sınıflandırma yapıyor,

kesinlikle katılıyorum bazı CJ satanlar sadece kendilerinin Cjden anladığını zannederek yazılar yazıyorlar. TR de tek, daha iyisi yok, bir de yuvarlak rakam maliyeti 50bini buldu vs. Hele ki CJ7 ilanlarında illaki 3-5 sazan çıkıp sallıyorlar da sallıyorlar, komik buluyorum sadece...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR