Ynt: Sakarya - (Ayyıldız DYG) Kanlıçay - Kanyon ve Şelalesi Kış Yürüyüşü (13 mart 2011)
Kanyon ağzı iri kayalar dağılmış şekilde araları da tamamen karla kaplandığından arazi düz gibi duruyordu.Bazı yerlerde belimize kadar kara saplanına geri döndük .
Ynt: Sakarya - (Ayyıldız DYG) Kanlıçay - Kanyon ve Şelalesi Kış Yürüyüşü (13 mart 2011)
paylaşım için teşekkürler.
memleketimi gezmiş gibi oldum.evet oralarda çok gezdim.tabiki domuz avı.
bu arada gerçektende domuz tehlikesine maruz kalmamanızada sevindim.
zira avcılar varmış ve yaralı domuzlar önüne çıkan her canlıya saldırır.
paylaşım için teşekkürler.
memleketimi gezmiş gibi oldum.evet oralarda çok gezdim.tabiki domuz avı.
bu arada gerçektende domuz tehlikesine maruz kalmamanızada sevindim.
zira avcılar varmış ve yaralı domuzlar önüne çıkan her canlıya saldırır.
Yorumlarnıza teşekkürler.
Sakaryamızın bu mevsimde bütün dağlarında yaban hayatı tehlikesi mevuttur.Her yaptığımız gezide bir çok ayı,domuz izlerine rastlıyoruz.İstemesekte yanımızda güvenlik amaçlı ateşli alet bulunduruyoruz.Tüm Sakaryalılara selam olsun.
Recep bey: 20 mart pazar gününü bir gezi olmadan boş geçiriyoruz. Bari 27 mart pazar günü ;ağzınızdaki bakla Hendek dikmen yaylası ve 1712 metrelik zirve tepesi olmasın bir organizasyon hazırlayın bari artık.
hasan110' Alıntı:
Recep bey: 20 mart pazar gününü bir gezi olmadan boş geçiriyoruz. Bari 27 mart pazar günü ;ağzınızdaki bakla Hendek dikmen yaylası ve 1712 metrelik zirve tepesi olmasın bir organizasyon hazırlayın bari artık.
2 aydır doğa gezilerine başlamama rağmen her geziden büyük bir zevk alıyor,tatlı bir yorgunluğun yanında kafa olarak dinlenmemi sağlıyor.Yorumlarınıza teşekkürler.