Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi</b><br />
<br />
<br />
<br />
Günaydın Ahmet beyi..işler kesat müşteri yok.. ;D ;D ;D<br />
<br />
Bu hafta sonu olursa Karavancılar olarak İnönü-Ercovada kamplı gezi düşünüyoruz.Cuma akşamı yada cumartesi sabahı..Gelme durumun nasıl ? Leven bey (güngör ) duyuru yapacaktı..</div>
<br />
Bu hatfa perşembeden İstanbul yapacağım.Cumartesi akşamı nişan törenine katılmam gerekli.Onun için katılamıyacağım.Gönlüm sizinle olacak.</div>
<br />
Herkese Selam...<br />
<br />
Uzunca bir aradan sonra bugün bir uğrayayım dedim, kısmetse pazartesiden itibaren daha aktif olarak<br />
<br />
topicte olacağım...bu biraz ısınma oldu...az bi işim kaldı onuda hallettikmi bir kaç ay rahatım gibi...<br />
<br />
gerçi, pazartesi işe başlayacağım; duruma göre ;D ;D ;D</div>
<br />
Hoşbulduk İsmail Abi Erdek değilde; Ayvalık, Cunda, Akçay, Küçükkuyu, Asos, Kazdağlarını da kapsayacak şekilde dinlendirici küçük bir tatil oldu...</div>
<br />
İsmail bey günaydın.Harika fotoğraflara bakmak sabah sabah keyf veriyor.Elinize sağlık.</div>
<br />
bi süre siteye bakamadım şimdi baktımki ismail beyden ufaktan bi fırça vargibi ama çok ufak bir fırça demekki fazla geç kalmamışız, herkeze selam hayırlı cumalar bol kazançlar güzelbir hafta sonu diliyorum.</div>