yok fatih ben boyumun ölçüsünü aldım herkes elini cebinden bile çıkarmadı para düşmesin diye ;D ;D ;D hadi millet şu sıdıkanın başlık parasını ödüyecek bir vatandaş yokmu allah rızası için ;D ;D ;D
yok fatih ben boyumun ölçüsünü aldım herkes elini cebinden bile çıkarmadı para düşmesin diye ;D ;D ;D hadi millet şu sıdıkanın başlık parasını ödüyecek bir vatandaş yokmu allah rızası için ;D ;D ;D
bak yine kimse kalmadı sitede kaçışdı herkez. makbuz karşılıgı fona para yardımı yapacaklara duyrulur.
müracatlar:
fon başkanı: sinan54
başkan yardımcısı: fatih81_81
yok ben bir yere gitmiyorum burdayım başka bir konu okuyorum. gökhang gökhan koç cehennemciden sonra o dik yere vurup çıkan arkadaş. o bir yere kaçmaz ;D ;D
bunlardan bi ses seda yok abi.galiba akrep besliyorlar ceplerinde en kötü ihtimal cuma gününü bekliyecem. tek camii imamıyla konuşacam. cuma namazı çıkışı ne toplarsak kardır
arkadaşlar selam,işten erken çıkmak zorunda kaldım.Şimdi evdeyim bakayım dedim ne var ne yok ,maşallah fonlar kurulmuş araba paraları toplanıyor....size kimseden hayır yok gidin bir bankaya çekin kredi bakın keyfinize...
arkadaşlar selam,işten erken çıkmak zorunda kaldım.Şimdi evdeyim bakayım dedim ne var ne yok ,maşallah fonlar kurulmuş araba paraları toplanıyor....size kimseden hayır yok gidin bir bankaya çekin kredi bakın keyfinize...