Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 876,978
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

sinan54' Alıntı:
faith vitara yapıyon galiba kendine hadi hayırlısı ;D
çalışmalar devam ediyo sinan abi amcam transporter ı sat dedi.takasa girecem.üstünüde amcama yazı var kışı var artık öderiz ufakdan ufakdan vitara sahiplarine duyrulur.benm olsam kaçırmam transporterı

Etiketler

Eyvah ki eyvah....

İşten erken çıkacağım evi aradım bişey lazımmı diye;hanım Köye uğra dedi(Hendek Servetiye köyü;hanımın köyü olur) süt yoğurt vs alınacak.

Dedim dışarıda kar kıyamet gidilmez köye..

-Gidilir gidilir ,dedi.Hem altında dört çekerin olacak hemde karI bahane edip köye gidemeyeceksin..

- Bi yolda kal ,yarın satışa çıkar araba...

Arkadaşlar ,allah selamet versin birazdan çıkıyorum yola...İşin sonun da arabadan olmakta var...Lastik olsa sorun yok ta... ;D ;D ;D

Not:Hendekte kar yağışı sabahtan beri devam ediyormuş...ara sokaklar kapalı kar kalınlığı 60-70 cm arası... ;D ;D ;D

hayrırlısı olsun, gökhanın vitara güzel, hadi bakalım ;D

hadi naz yapma arayıp da bulamadığın şey, zaten eve siparişi getirezmezsen bir daha gezilerede vize alamazsın yengeden aman ha ;D ;D ;D

serkan abi erken çık yola.yolda kaldıgın fotoları ve kar görüntüleri yükle bi kar görelim yaaaw !!!

serkan yolda kalırsan ara çeki halatı bulup gelirim sıdıka ile çekerim seni ;D

Ben çıktım...yarına kadar gelmezsem Akut,Hakut,bilimum kutlara haber verirsiniz.. ;D ;D ;D..Herkese iyi akşamlar ilk fırsatta buradayım...

Allah yar ve yardımcın olsun, hayırlı yolculuklar dikkatli ol

dundaralp' Alıntı:
Babam rahatsız abi biraz dün yatırdık işte..Bu arada gezmek istiyosanız gelin burda epey kar var
dündar kardeşim geçmiş olsun cok iyi bilirim ben o hastalığı annem ve babamda da böbrek yetmezliği vardı . zor hastalık sana cok geçmiş olsun bu arada kocaeli sopalıyamı götürüyosun babanı.

arkadaşlar benim bu gün doğum günümdüde ben unutmuşum. : sağolsun sevgili eşim ve oğlum unutmamış. ;D ;D ;D ;D bende sizinle paylaşayım dedim birdahakibuluşmada pastalar benden kulağımı çınlatmayın olurmu. ;D ;D

Baran 54' Alıntı:
dündar kardeşim geçmiş olsun cok iyi bilirim ben o hastalığı annem ve babamda da böbrek yetmezliği vardı . zor hastalık sana cok geçmiş olsun bu arada kocaeli sopalıyamı götürüyosun babanı.

Teşekkür ederim abi, sanada geçmiş olsun abi kolay değilmiş yeni öğrendik. Umuttepedeki hastanedeyim abi..