Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 878,677
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

evet önce sinan abi sıdıkadan kurtulacak sonra sen bende sırada yerimi alayım serkan lastikler için beklesin biraz daha....ilanlara bakıp duruyorum ama çokta anlamadığım için bide masraf boyutunu düsününce bakmakla kalıyorum..ama su havada serdivandan bile inemedim arabayla..simdi dedim bi canavarım olsaydı allah hepimizin gönlüne göre versin versinde bir an önce gezelim

Etiketler

kahroluyorum zaten evde otururken.daraldım izindemiyim eziyettemiyim belli degil olsa şimdi bi 4x4 canavar diyorum ama sadece diyorum

bircanefe' Alıntı:
başıma iş sardınız bari bulun çaresini...pazardan beri ikinci el ilanlarına bakmaktan gözlerim bozulacak...sinan abinin yanına bende mi şapka açsam lada mı suzukimi cj5 mi
dertsiz başıma dert arıyorum
ayıp ediyon abla başmızın üstünde yerin var

yettim yettim msajları okuyım kurtlar vadisine bile bakmadan burdayım. ;D

hakan geçmiş olsun bu arada..senin oğlan zatürre olmuş kar kış sokarsan çocugu gölete olacagı o: kardeş bakıyon dimi bana araç..sahivbinden de buldum bişeyler ama güvenemiyoz tabii.ama gezenbilirde efsane bi niva satılıkmı

duyduğuma göre nivalardan güzel insan atılıyomuş tam size göre özellikle 87 modellerden

hakan5408' Alıntı:
Adaş bir tufa atlamşim sorma sen beni sevmiysinnnn ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
vavvvvvvvvvvvv hakanım ben seni sevmemmi canımmmmmmmmmmmmm ama sen beni sevmisin galiba bak ne ler yapmişsın bizsiz biz ordayken dut ha dut yada lokum yemiş bülbüül gibiydinnnnnnn noldu sana haaaaaaaaaaa. birden çoştun bizsizmi haaaaaaaaaaaa hakanım. bizsizmi.

ya sinan dayıııııııııııııııııı ne yapalım bu hakanı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne diysın dayıııııııııııııııııııııııııııııı

abla sen nedersin bu hakanın yaptığına yaplırmı bu ya.............................. hemde bizsiz . : bu arada sana suzu yakışır prof hacam suzu ver elini dağ bayır alem. ;D ;D ;D

Baran 54' Alıntı:
abla sen nedersin bu hakanın yaptığına yaplırmı bu ya.............................. hemde bizsiz . : bu arada sana suzu yakışır prof hacam suzu ver elini dağ bayır alem. ;D ;D ;D
Adaşım ablamada suzi düşünüyoruz zaten

kanka bunlar vadiyae daldı yıne ben napayım ortak sıkayımmııııııııııııııııııııııııı. ;D