Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 878,717

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

hakan5408' Alıntı:
Adaşım ablamada suzi düşünüyoruz zaten
satalım abi p..ç kasa deri doşeme çift airbag otamatik . tüpsüz hiç takılmadı ,takla barlı var bi tane. ön arka korumalı.uymazmı........... ;D ;D ;D ;D.ama ben naparım sizsiz ozaman yaşamam herhalde. :

hakan5408' Alıntı:
Adaş bir tufa atlatmışımki sorma ama süperdi adrenalin
bak sıkıyorum bak sıkarım demedi deme fatih ben bu hakana sıkıcammmmmmmmmm.

Baran 54' Alıntı:
satalım abi p..ç kasa deri doşeme çift airbag otamatik . tüpsüz hiç takılmadı ,takla barlı var bi tane. ön arka korumalı.uymazmı........... ;D ;D ;D ;D.ama ben naparım sizsiz ozaman yaşamam herhalde. :

konuralp_niva ne oldu ayran içdik ayrımı düşdük yaaw?? biz geziye gidip geldikden sonra sessiz sessiz bakıp gidiyosun ne oldu sana böyle ??? :

hakan bak arkadaslarını almadan gidersen nivan bırakır seni yolda hissiyatlı cocuk

fatih81_81' Alıntı:
kanka biraz zaman tanı sıkma hemen
o hep guluyo zaten gulsun bakalımmmmmmmmmmm nereye kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama ben adrenelini tek yaşadı diye zevkine sıkıcammmmmmmmmmm yine sıkıcam bu hakana dua etsinde yine serkan sşnan abisine yoksasıkmışşşşşşşşştımmmmmmmmmmmm ortakkkkkkkkkkk.

fatih81_81' Alıntı:
konuralp_niva ne oldu ayran içdik ayrımı düşdük yaaw?? biz geziye gidip geldikden sonra sessiz sessiz bakıp gidiyosun ne oldu sana böyle ??? :
konur hadi kustunmu be bak sanada sıkıcammmmmmmmmmmmmmm ne sıkıyosam. :

bircanefe' Alıntı:
hakan bak arkadaslarını almadan gidersen nivan bırakır seni yolda hissiyatlı cocuk
hakanı cevata vermek lazımdı hocam yaksın diye ama memeti adamı yaşatmadı ki. geyik sarmazmı hocam hep cidimisiniz ya . :

fatih81_81' Alıntı:
kanka mermileri bitirme sıka sıka mermi kalmadı
ne yapayım ortakkkkkkkkkkkkk senin kileri alırım vermezsen gasp ederim ortak kanka değilmiyiz yaaaaaaaaaaaaaaa varmı ir sorunnnnnn .

fatih81_81' Alıntı:

bişey olmadı abi konulara fransız kaldım biyerden yakalayım devam edicem