Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 878,905
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

günaydın arkadaşlar
bilgisayarımı açamadım bir süre baktım ....çamur değen arkadaşların yazılarını okudukça sevinmeye başladım tadını almışlar gezilerin anlaşıldı ve gittikçe kalabalık bir grup olacağız galiba hadi hayırlısı
herkeze iyi çalışmalar...takibe devam

Etiketler

hakan5408' Alıntı:
Tüm arkadaşlara iyi günler diliyorum anca gelebildimm

iyi günler hayırlı işler hakan, hoşgeldin

tango' Alıntı:
SAKARYA SELAM SELAM OFFROAD VE DOĞA TUTKUNLRI.

selam tanju hoşgeldin

hoş geldin gelgezelim, bence bilgisayarı açamamaktan değil sen bir yerlere kaçmışsındır. ;D

sinan54' Alıntı:
iyi günler hayırlı işler hakan, hoşgeldin

selam tanju hoşgeldin

hoş geldin gelgezelim, bence bilgisayarı açamamaktan değil sen bir yerlere kaçmışsındır. ;D
selam tanju yok tanju ya biryerler kaçmak değil 18 aylık bir kızım var havale geçirdei 4 gündür hastanedeyiz ama yüzünde gülücükleri görünce işyerine geldim onun için yoktum zor muş be....

evet hakan uğradık ama böyle olmuyor sana bir ceza yazacaz ;D ;D ;D ;D geç gelmelerin devamsızlık barajını aştı ;D ;D

gelgezelim' Alıntı:
selam tanju yok tanju ya biryerler kaçmak değil 18 aylık bir kızım var havale geçirdei 4 gündür hastanedeyiz ama yüzünde gülücükleri görünce işyerine geldim onun için yoktum zor muş be....

çok geçmiş olsun şimdi yeğenimiz nasıl

gelgezelim' Alıntı:
Geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah

hakan5408' Alıntı:
Ne deseniz haklısınız ben cezama rağzıyım

hakan karddeş uyumlu bir arkadaşsın, mütevazisin bil bakalım bu halin ile ceza almaktan yırtabilirmisin ;D ;D

gelgezelim' Alıntı:

Abi büyük geçmiş olsun.Bebeye de acil şifalar.