Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 880,375
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Sakarya bu gün kayıp dostlar HEEYYYYYYYYYY SAKARYAAAAAAAAA NERDESİNİZ.

Etiketler

suzi suzi de bulamadınız söle eli yüzü düzgün cep yakmayan bi tane çamura bulayalım

bircanefe' Alıntı:
suzi suzi de bulamadınız söle eli yüzü düzgün cep yakmayan bi tane çamura bulayalım
çamura bulanacak arabanın eli yüzü düzgün olsa ne yazar cebini yakmayacak bişeyler bakalım daha iyi olur..

bitti ama bende bittim yoğundu bugün...cep yakmayacak bulamadım hala ..bulduklarımda ilk gün yakamsa ikinci gün yakacak...nivamı arasam neyoksa suziyle bitecek askımız)

son_kral_54' Alıntı:
bencede ykıt önemli. altı ayda 5 bin km. yaptım buda iki binlira yakıta tekabül ediyor.sadece biraz lüksten feragat edecem.
olsun vitarada lüks abi en azından daha fazla gezersin.yada offroad için ekonomide iyileştirme yapmış olursun

fatih81_81' Alıntı:
olsun vitarada lüks abi en azından daha fazla gezersin.yada offroad için ekonomide iyileştirme yapmış olursun
doğru söylüyorsun.gönlümün istediği yere kaçarım dimi? hiç değilse vergiye giden para kar olur.

sorun şuki vitaracılar takasa gelmiyor yada jeep le takasa girmiyorlar.chorekeyi bi taksiyle takasa girip o aracı takasa sürmeliyim.

selamın aleyküm arkadaşlar 3 gundur pc bozuk yeni formatladılar kaldığım yerden muhabbete devam . ;D

Baran 54' Alıntı:
selamın aleyküm arkadaşlar 3 gundur pc bozuk yeni formatladılar kaldığım yerden muhabbete devam . ;D
a. selam hoşgeldin kanka.eksikligin hissediliyo bak muhabbet durma safasında topic de