Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 880,375
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

fatih81_81' Alıntı:
a. selam hoşgeldin kanka.eksikligin hissediliyo bak muhabbet durma safasında topic de
hadi ya kanka yeğen bilgısayarı çokelytmiş ondan neyse yettimmmmmmmmm uleeynnnnnnnnnnn

Etiketler

fatih81_81' Alıntı:
hayırlısı olsun.herşeyde bir hayır vardır. enkazmı kaç model kaça aldılar?
ne enkaz ne enkaz hacı sormadım pıkap moralim bozuldu ya eski nissanlardan neyse aklımda ama senin makina sen takas felan bulamadınmı.

son_kral_54' Alıntı:
açığı kapatmalısın bence.
abi acığı kapatırız artık nasıl olsa oldu artık abi nasılsın iyisindir ihşallah yanlız corekıyı değiştirme be abi suzi yorarseni bu saatten sonra.tutmaz corekiden sonra abi.

Baran 54' Alıntı:
ne enkaz ne enkaz hacı sormadım pıkap moralim bozuldu ya eski nissanlardan neyse aklımda ama senin makina sen takas felan bulamadınmı.
kanka inş. pişman olmazlar.takas işiyle ilgilenemedim bu ara bakamadım.işden yorgun geliyorum zaten gündüzcüyüm bu hafta.pek ilgilenemiyorum.
son_kral_54' Alıntı:
açığı kapatmalısın bence.
kapatır benim kankam.bakın topic nasıl canlanıyor

fatih81_81' Alıntı:
kanka inş. pişman olmazlar.takas işiyle ilgilenemedim bu ara bakamadım.işden yorgun geliyorum zaten gündüzcüyüm bu hafta.pek ilgilenemiyorum. kapatır benim kankam.bakın topic nasıl canlanıyor
bana gaz vermeyin uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyn.

Ben de bi selam vereyim herkese

oh be özlemişim topraklarımla muhabbeti iyi geldi şimdi 5 dakika musade soğuk birşeyler kapıp birde sigara geliyorum kaybolmayın .

dundaralp' Alıntı:
Ben de bi selam vereyim herkese
dundarım hoş geldin paso geziyosun ama nazar değiyo galiba şafttan bahsetmişsin yıne arızamı var. :'(

Baran 54' Alıntı:
abi acığı kapatırız artık nasıl olsa oldu artık abi nasılsın iyisindir ihşallah yanlız corekıyı değiştirme be abi suzi yorarseni bu saatten sonra.tutmaz corekiden sonra abi.
benide düşündürmüyor değil bu dediğin. suziyle daha çok gezebileceğim için tek artısı o benim için.

son_kral_54' Alıntı:
benide düşündürmüyor değil bu dediğin. suziyle daha çok gezebileceğim için tek artısı o benim için.
abi az gez tam gez ya biz jeep diye yırtılıyoruz burda senin yaptığın olmaz ama canım.

Baran 54' Alıntı:
dundarım hoş geldin paso geziyosun ama nazar değiyo galiba şafttan bahsetmişsin yıne arızamı var. :'(

Hoşbulduk abi , evet ıstavroz mudur nedir öle bi parça 2 gün oldu geleli ama henüz taktıramadım yarın inşallah halledeceğim..Fazla gezmiycem artık cidden nazar diycem sonunda..En son 1 ayda 10.000 km yaptık motoru yedik