Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 881,044
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

bunlardanmı bahsediyon adaş üstüne alınmada kasaba para vermiyorum adaşım ;D ;D ;D ;D ;D bu arada soğuklarda bitti ne olacak şimdi

Etiketler

hakan5408' Alıntı:
bunlardanmı bahsediyon adaş üstüne alınmada kasaba para vermiyorum adaşım ;D ;D ;D ;D ;D bu arada soğuklarda bitti ne olacak şimdi
ya biz mal bulmakta zorluk çekiyoruz sende öyle bir sorun yok helal olsun kasapların hepsine kibrit suyu diyosun. bu arada bir ata sözü aklıma geldi olayı gibi bravooooooooooo adaş soğuklar pazar gelirsem benden ve şimdi resimlerinim şerefine serefeeeeeeeeee. ;D ;D ;D ;D

fatih81_81' Alıntı:
fatih sen nedıysın adaş kopardı bizi şimdi dolaba saldırıyorum ne denk gelirse mangallayıp resimlerin niyetine yiyecem acıktırdı beni yahu.

Baran 54' Alıntı:
fatih sen nedıysın adaş kopardı bizi şimdi dolaba saldırıyorum ne denk gelirse mangallayıp resimlerin niyetine yiyecem acıktırdı beni yahu.
Adaşım pazara sabret hem rejim yamış olursum buyur gelll

pazara sabrediyorum iğşallah gelicem bu arada fatih kankim uyarısı ile ata sözünü düzeltmiş bulunmaktayım . herkezden özüüüüüüürrrrrrrrrr.

hakan5408' Alıntı:
önemli değil adaş
bayanlar okuyor diye sansürledik adaş bir ara aklımdan çıkmış bayanlar . tavşanları görünce aklım gitti yaaaaaaaaaaaaaa. ;D

Baran 54' Alıntı:
bayanlar okuyor diye sansürledik adaş bir ara aklımdan çıkmış bayanlar . tavşanları görünce aklım gitti yaaaaaaaaaaaaaa. ;D
iyi yaptın kanka rütük kapatır yoksa siteyi

hakan5408' Alıntı:
adaşım ailecemi gelmeği düşünüyosun
adaşım oğlan ufak hasta masta olur onu kayınpedere ekip eşimle yada olmadı tek tabanca gelirim ihşallah sorun olmaz dimi

bana müsade abiler... sabah 5:30 da kalkacam. hepinize iyi geceler bol muhabbetler.

hakan5408' Alıntı:
nedemek adaş başımın üstünde yerin var sorun yok
ehvallah adaş bir sorun olmazsa hanımada hava değişikliği olur . hem tanıştırırız bizinki biraz içine kapanık ama ayak uydurur.

adaş bu arada lada işi ne oldu tutmadımı gözün bircan abla için.