Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 883,001

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
En kısa zamanda yayınlamanı bekliyoruz...
serkan abi video boyutları çok büyük sitedeye yükleyebilirmiyiz bilmiyorum.ama 1 yıllık ücretsiz offroad karşılıgında size verebilirim.çogaltmak yasaktır

ah sinan abi burda olsanda beni desteklesen şimdi hani derdin ya paradan bahsettinmi kaçışıyolar.hepsi kayboldu bi anda 6 kişi birden hemde sinan abi sana videolar beleş

Fatih en kolay ulaşabileceğimiz yer Hakan'ın mekanı.Oraya bırakırsan hepimiz kolayca alabiliriz...

Malı görmeden pazarlık yok.. ;D ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Fatih en kolay ulaşabileceğimiz yer Hakan'ın mekanı.Oraya bırakırsan hepimiz kolayca alabiliriz...

Malı görmeden pazarlık yok.. ;D ;D ;D
abi sözleşmeyi hazırlarım ben bilmem 5 saniyelik görüntü izletirim gerisi offroad a tabii

serkan şen' Alıntı:
ok.

Videoları dailymotion.com da yükleyip topicte link veriyorsunuz bizde izliyoruz.
bi ara bakarım abi dedigin siteye.daha benim pc ye bile yükleyemedim.düzceden şimdi geldim sakaryaya.

serkan abi bu arada 6 hafta sonra ben izine çıkıyorum tekrar şu bizim o taraflara düzenliyecegimiz gezi için iyi bir tarih diye düşünüyorum.dün gökhanlada konuştum.tarih ve kar durumu olarak iyi gibi geldi bize.ne dersin? uygunmu sizin için?