Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 853,717
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

anlaşıldı şener senide aramızda görmek isteriz tabiiki bekleriz.

Etiketler

yarın gezi oluyor kımseler yok burda bir birinize küsmediniz ihşallahbak :'( sonra

Ben burdayım Ben gezi oluyor diye biliyorum olmazsada tek başıma bekler bekler dönerim

dundaralp' Alıntı:
Ben burdayım Ben gezi oluyor diye biliyorum olmazsada tek başıma bekler bekler dönerim
hakan adaşım beni ceptenaradı gezi olcakmış ben sağlık nedeniyle katılamıyorum ama sizin cok eğleneceğinize eminim.gelemiyorum diye üzgünüm :'(

Baran 54' Alıntı:
hakan adaşım beni ceptenaradı gezi olcakmış ben sağlık nedeniyle katılamıyorum ama sizin cok eğleneceğinize eminim.gelemiyorum diye üzgünüm :'(

Geçmiş olsun, bir daha ki geziye katılırsınız inşallah..Benim de aracım arızalı olduğundan birinin arabasında kendime yer bulacağım..Tanışmak önemli zaten bu gezide diğer geziler daha da eğlencli olur sizlerin katılımıyla...

aynen orda olucağım zaten diğer gezilerde kısmetse ama sanalda bile topraklarımla yazışmak tanışmak cok güzel ;Dama şimdilik . hepinizi tanımak isterim ama kısmet işte.
birde resimdeki araç sizinkimi ve ozellığinden bağsedermisiniz biraz.

arkadaşlar günaydın yanınızda olmayı çok istememe rağmen iş yerinde bulunmama gerektiğinden gelemiyorum bol sohbetler ve eğlenceler d,lerim

evet arkadaşlar resimler nerede yoksa siz halaa kırantepedemisiniz ???

27.12.2009 pazar günü gerçekleştirdiğimiz tanışma gezisi, zevkli ve harika geçti. katılan bütün arkadaşlara teşekkrü ederim. katılamayan arkadaşlar üzülmesin bunun devamı olcak.

Sinan Abi günaydın.Anca pc başına geçtim.Elimdeki resimleri nereye yükleyeceğim açılmış bir topik var mı?

herkese selam,
arkadaşlar serdivan kırantepede diğer fotoğraf çeken arkadaşlarda paylaşsınki heyeceanımız devam etsin