Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 884,498

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Bide biz uyuyabilsek
hafya içi 06:00 kalkıyorum öyle olunca bünya alışmış hafta sonuda erkenden uyanıyorum.Çok zorladım bu sabah 7:30 zor yaptım

en iyisini yapıyosun.erken kalkınca zinde olmak gibisi yok.bende haftaiçi fazla uyku uyumam günde 5 saat yetiyo.ama haftasonu olunca iş degişebiliyor.

Arkadaşlar bena müsade..malum yarın pazartesi..
Biraz çalışıp sonra yatacağım,herkese iyi akşamlar...

Baran 54' Alıntı:
abi yeni arcın resimleri yokmu görseydik.
http://www.sahibinden.com/730_plakali_7_30i_super_aracimmm_!!!!!-66WQQaXQQ21921888WQQpXQQdisplayitem
acele çektiğim resimler var.ceple çektim.güzelbi makineyle çekip değiştireceğim.

son_kral_54' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/730_plakali_7_30i_super_aracimmm_!!!!!-66WQQaXQQ21921888WQQpXQQdisplayitem
acele çektiğim resimler var.ceple çektim.güzelbi makineyle çekip değiştireceğim.

abi ben bu aracı butun 730 i lere bakıp bulamadım su link bidaha ilgilen yada ben bulamıyorum ama üzülüyorum goremediğim için. : : : :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

sakaryalı olarak uyumayan ben varım rahat olun tatlı tatlı uyuyun nobet bende sakaryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. tatlı ruyalar yarın sağlam muhabbet olsunda bende öglene doğru okuyayım . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D hadi bakalım.top sizde bu arada galatasaray ve beşiktaşa geçmiş olsun . ;D ;D ;D ;D ;D ;D fenerbahçeli olarak alın size muhabbet konusu.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Günaydın Sakarya Ve gezenbilir arkadaşları
Herkeze hayırlı işler bol kazançlar

Herkese günaydın hayırlı işler hayırlı haftalar...

Yoğun iş temposu devam etmekte olup,elime geçen fırsatları değerlendirerek topic te olacağım selamlar...

serkan şen' Alıntı:
Herkese günaydın hayırlı işler hayırlı haftalar...

Yoğun iş temposu devam etmekte olup,elime geçen fırsatları değerlendirerek topic te olacağım selamlar...
Günaydın Serkan kolay gelsin :
Valla sittede belli başlı kişiler var