Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 886,202

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

bu haftanın bittiği şu saatlerde hala sakaryam tam hız çalışıyor ...
tık tık evde kimse yokmu? ;D

hakan5408' Alıntı:
Selam sakakaryamın güzel insanları
Herkeze iyi çalışmalar
Şimdiden bol çamurlu hafta sonları herkeze​
seelam sakarya herkeze hakanım hafta sonun bol çamurlu gunler dilemiş ben bugun öğlen hakanla goruştum saat 8 oluncada dayanamadım iş çıkışi verdim kendimi mudarlı koyüne tek başıma ve dün kandil diye acısını çıkarayım bugun deyip ben,suzikim,ve efesler ;D ;D ;D ;D ;D çıktık yola eve şimdi geldim buyrun haftasonunu beklemeden çamurlu resimler iyi seyirler sakarya.

hakanım bo çamur demiş lastikleri temizlemeden gormesi lazımdı . ;D ;D ;D ;D ;D

ve bu hafta sonunun ilk çamurları ıslak ıslak bendendi gerisini sizden beklıyorunm sakarya kusura bakmayın tek oldugum için ve çamura inmek istemediğim icin aracı aydınlık ışıklı şelin orda çektim benim resmim yok çunku hem çekip hem poz veremedim sizin hafta sonu resimlerinizide sabırla bekliyorum . şimdi bir banyo yapsam iyi olucak iyi geceler sakarya. ;D

son_kral_54' Alıntı:
selam baran.çamuru şimdiden özlemişim.
selam abi ben bugun keyfını çıkardım darısı basınıza abi ben bayyo ypıcam az terleyıp çok çamurlanmışım kaçsam kızmazsın dımı . ;D ;D birde al yenı corekıyı bızde ankaraya gelip çamurlanalım abi. ;D

bende halı sahadan geldim ve hemen duşumu aldım.sende hemen al duşunu.keyfine bak .görüşürüz.ayrıca yolu ank.düşenleri beklerim.