KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
seelam sakarya herkeze hakanım hafta sonun bol çamurlu gunler dilemiş ben bugun öğlen hakanla goruştum saat 8 oluncada dayanamadım iş çıkışi verdim kendimi mudarlı koyüne tek başıma ve dün kandil diye acısını çıkarayım bugun deyip ben,suzikim,ve efesler ;D ;D ;D ;D ;D çıktık yola eve şimdi geldim buyrun haftasonunu beklemeden çamurlu resimler iyi seyirler sakarya.
ve bu hafta sonunun ilk çamurları ıslak ıslak bendendi gerisini sizden beklıyorunm sakarya kusura bakmayın tek oldugum için ve çamura inmek istemediğim icin aracı aydınlık ışıklı şelin orda çektim benim resmim yok çunku hem çekip hem poz veremedim sizin hafta sonu resimlerinizide sabırla bekliyorum . şimdi bir banyo yapsam iyi olucak iyi geceler sakarya. ;D
selam abi ben bugun keyfını çıkardım darısı basınıza abi ben bayyo ypıcam az terleyıp çok çamurlanmışım kaçsam kızmazsın dımı . ;D ;D birde al yenı corekıyı bızde ankaraya gelip çamurlanalım abi. ;D
selam abi ben bugun keyfını çıkardım darısı basınıza abi ben bayyo ypıcam az terleyıp çok çamurlanmışım kaçsam kızmazsın dımı . ;D ;D birde al yenı corekıyı bızde ankaraya gelip çamurlanalım abi. ;D