KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben dunku çamurdan sonra suzumu yıkatıp bugun yıkamacı ile söylene soylene bır guzel öğle yemeği yedik tabi yemekleri o çamurlar yuzunden 4 yıkamacı arkadaşa ben ismarlamak zorunda kaldım çamura batmakta tuzlu oluyo biraz. ;D ;D pazar günü bir ka saatline yine kaçamak düşünüyorum yaparsam off road resimleri atarım yanlız sizlerdende resim beklıyorum hadi sakarya. ;D
ah be gülüm deşme yaramı deşme :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( yengen oğlumuz 3 yaşına girince yasakladımotor işini inan eskiden fuar biletleri bile beleşgeliyodu şimdi nerde . ama yaza kadar yengeni yavaş gidiyo diye kandırmaya çalışyorum bir çapır kavasaki en 500 var çok temiz arkadaşımda onu alırsam aheste aherte takılcaz artık ben v motor en 800 diyorum ama 500 cc ye kadar izin çıkıyo ben kafayı kırcam bu gidişle. :-\ :'( :'( :'( :
ah be gülüm deşme yaramı deşme :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( yengen oğlumuz 3 yaşına girince yasakladımotor işini inan eskiden fuar biletleri bile beleşgeliyodu şimdi nerde . ama yaza kadar yengeni yavaş gidiyo diye kandırmaya çalışyorum bir çapır kavasaki en 500 var çok temiz arkadaşımda onu alırsam aheste aherte takılcaz artık ben v motor en 800 diyorum ama 500 cc ye kadar izin çıkıyo ben kafayı kırcam bu gidişle. :-\ :'( :'( :'( :