Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 885,133
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Senin şansın daha fazla ..

At tabureyi güneşe karşı; çay söyle yak sigara daha ne arıyorsun,bak keyfine ;D

Hafifden müzik , ooooh !!! ne güzel olur......

Etiketler

sokrat gandiya' Alıntı:
hala 15'' jant'a dönmedinmi? lastik bulmak her zaman kolay olur.

Valla dönmedim abi,Benim lastikler zaten AT ,yeni aldıklarımda MT epey yeter bana uzun süre lastik sıkıntım olmaz diye düşünüyorum...

haldun ağbi aktefek'te bir etap yapalım ben köylülerimden etaplar için araştırma yapıyorum

sinan54' Alıntı:
haldun ağbi aktefek'te bir etap yapalım ben köylülerimden etaplar için araştırma yapıyorum
Sinancım yapalım tabi sakaryada off-road yarışmaları olacak bildiğim kadarıyla bir program yapıp ararsanız seve seve gelirim

ok ağbi yaparız bir plan bu arada bizim plan yapmamızı bekleme ben şu gün gelecem desende biz organize olmaya çalışırız

sinan54' Alıntı:
ok ağbi yaparız bir plan bu arada bizim plan yapmamızı bekleme ben şu gün gelecem desende biz organize olmaya çalışırız
tamam sinan mesajı aldım,en kısa zamanda organize işler ;D

serkan şen' Alıntı:
Senin şansın daha fazla ..

At tabureyi güneşe karşı; çay söyle yak sigara daha ne arıyorsun,bak keyfine ;D

Hafifden müzik , ooooh !!! ne güzel olur......
Öyle diyorsunda koca otopark dar geliyor abi

muhabbet artmış maşallah diyelim.nazar deymesin bende mola ve öğlen saatlarinde anca bakabiliyorum.kısıtlı zamanda acilen yazışmalara bakıp çıkmak zorunda kalıyorum.malum iş

hazır herkes burdayken bir plan yapalımmı ne dersiniz? hendek üzerinden düzce yaylaları gezisi planlayacaktık. yarışlardan sonraki hafta 3-4 nisan nasıl uygunmu? düşüncelerinizi bekliyorum.

dur fatih hayırlısı ile şu yarışı atlatalım yüz yüze bir araya gelelim işin iskeletini oluşturduktan sonra burda geliştirelim

sinan54' Alıntı:
dur fatih hayırlısı ile şu yarışı atlatalım yüz yüze bir araya gelelim işin iskeletini oluşturduktan sonra burda geliştirelim
olur abi.yarışlardan sonra oturup bi karar vermek lazım. bekledikçe canım sıkılıyo

yoook hiç boşuna tehdit etme biz asfalttan kurtulmaya çalışıyoruz ;D ;D