hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 5 Mar 2010 #3,137 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: allah yadımcın olsun kardeş Genişletmek için tıkla ... Sağol abi hepimizin
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: allah yadımcın olsun kardeş Genişletmek için tıkla ... Sağol abi hepimizin
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 5 Mar 2010 #3,138 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan bu gn çok aktifsin MAŞALLAH devamını bekleriz
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 5 Mar 2010 #3,139 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abilerim kardeşlerim bi gezi yapalım sultanpınara bizim yaylalara çıkalım kar yağdı gerçi yollar nasıl bilemem...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abilerim kardeşlerim bi gezi yapalım sultanpınara bizim yaylalara çıkalım kar yağdı gerçi yollar nasıl bilemem...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Mar 2010 #3,140 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Abilerim kardeşlerim bi gezi yapalım sultanpınara bizim yaylalara çıkalım kar yağdı gerçi yollar nasıl bilemem... Genişletmek için tıkla ... Bu sabah tepelere baka baka geldim;hala kar dolu biraz daha sabır...gidipde yolda kalıp geri dönmek te var ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Abilerim kardeşlerim bi gezi yapalım sultanpınara bizim yaylalara çıkalım kar yağdı gerçi yollar nasıl bilemem... Genişletmek için tıkla ... Bu sabah tepelere baka baka geldim;hala kar dolu biraz daha sabır...gidipde yolda kalıp geri dönmek te var ;D ;D ;D
bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 5 Mar 2010 #3,141 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: hızlı offroadçu nerdesin ya... artık dedim bu işi gücü bıraktı dağlarda ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ah sinan abi sorma yagmur yagdıkca içim gidiyor ama çaresiz mesaiye devam...tüp takılıyor yarından öncede işi bitmez..kaldık boynu bükük
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: hızlı offroadçu nerdesin ya... artık dedim bu işi gücü bıraktı dağlarda ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ah sinan abi sorma yagmur yagdıkca içim gidiyor ama çaresiz mesaiye devam...tüp takılıyor yarından öncede işi bitmez..kaldık boynu bükük
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 5 Mar 2010 #3,142 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abi geçen hafta taksi ile çıkmışlar da şimdi ne olur bilemem dayanamıyorum gitmek istiyorum... neyse ben bi derse gider
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abi geçen hafta taksi ile çıkmışlar da şimdi ne olur bilemem dayanamıyorum gitmek istiyorum... neyse ben bi derse gider
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Mar 2010 #3,143 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Abi geçen hafta taksi ile çıkmışlar da şimdi ne olur bilemem dayanamıyorum gitmek istiyorum... neyse ben bi derse gider Genişletmek için tıkla ... allah zihin açıklığı versin..Pınar'ın selamı var bu arada.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Abi geçen hafta taksi ile çıkmışlar da şimdi ne olur bilemem dayanamıyorum gitmek istiyorum... neyse ben bi derse gider Genişletmek için tıkla ... allah zihin açıklığı versin..Pınar'ın selamı var bu arada.
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 5 Mar 2010 #3,144 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: hakan bu gn çok aktifsin MAŞALLAH devamını bekleriz Genişletmek için tıkla ... Abi elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorumHem kendim hemde arkadaşları bilgilendirmek adına
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: hakan bu gn çok aktifsin MAŞALLAH devamını bekleriz Genişletmek için tıkla ... Abi elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorumHem kendim hemde arkadaşları bilgilendirmek adına
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Mar 2010 #3,145 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Abi elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorumHem kendim hemde arkadaşları bilgilendirmek adına Genişletmek için tıkla ... Doğru yoldasın Hakan sakın asfalta çıkma...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Abi elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorumHem kendim hemde arkadaşları bilgilendirmek adına Genişletmek için tıkla ... Doğru yoldasın Hakan sakın asfalta çıkma...
bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 5 Mar 2010 #3,146 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Abi elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorumHem kendim hemde arkadaşları bilgilendirmek adına Genişletmek için tıkla ... valla güzel oluyo bilgilenmekte insanında kanı donuyo bi taraftan..serkan beyin kanaması der sen arac shaftı dağıttı dersin ne olacak bizim halimiz
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Abi elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorumHem kendim hemde arkadaşları bilgilendirmek adına Genişletmek için tıkla ... valla güzel oluyo bilgilenmekte insanında kanı donuyo bi taraftan..serkan beyin kanaması der sen arac shaftı dağıttı dersin ne olacak bizim halimiz
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 5 Mar 2010 #3,147 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bircanefe' Alıntı: herkese kolay gelsin...çamur kaşıntısı bendede başladıda oğlan tüpçüde su yarısın olacagı etbada önceden gidip bi baksak mı ne Genişletmek için tıkla ... Abla aynı kaşıntı bendede başladı bunu için bir ilaç yazarmısın sayın doktorum
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bircanefe' Alıntı: herkese kolay gelsin...çamur kaşıntısı bendede başladıda oğlan tüpçüde su yarısın olacagı etbada önceden gidip bi baksak mı ne Genişletmek için tıkla ... Abla aynı kaşıntı bendede başladı bunu için bir ilaç yazarmısın sayın doktorum
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Mar 2010 #3,148 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bircanefe' Alıntı: valla güzel oluyo bilgilenmekte insanında kanı donuyo bi taraftan..serkan beyin kanaması der sen arac shaftı dağıttı dersin ne olacak bizim halimiz Genişletmek için tıkla ... Eğitim şart.... ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bircanefe' Alıntı: valla güzel oluyo bilgilenmekte insanında kanı donuyo bi taraftan..serkan beyin kanaması der sen arac shaftı dağıttı dersin ne olacak bizim halimiz Genişletmek için tıkla ... Eğitim şart.... ;D ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Mar 2010 #3,149 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Evet doktorum bende de aynı şikayet var,salgın mı başladı acaba...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Evet doktorum bende de aynı şikayet var,salgın mı başladı acaba...
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 5 Mar 2010 #3,150 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Buneya herkez burda maşallah
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Mar 2010 #3,151 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Yarın İzmit dönüşü çaktırmadan yarış pistine mi dalsam diyorum,çoluk çocuk...iyi gelir mi acaba kaşıntıya..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Yarın İzmit dönüşü çaktırmadan yarış pistine mi dalsam diyorum,çoluk çocuk...iyi gelir mi acaba kaşıntıya..
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 5 Mar 2010 #3,152 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Anlaşıldı herkez birbirinden bişey bekliyo birisi hadi dese hep beraber çamura dalıcaz gibime geliyoo
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Anlaşıldı herkez birbirinden bişey bekliyo birisi hadi dese hep beraber çamura dalıcaz gibime geliyoo