Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 884,498

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Abilerim kardeşlerim bi gezi yapalım sultanpınara bizim yaylalara çıkalım kar yağdı gerçi yollar nasıl bilemem...

dundaralp' Alıntı:
Abilerim kardeşlerim bi gezi yapalım sultanpınara bizim yaylalara çıkalım kar yağdı gerçi yollar nasıl bilemem...

Bu sabah tepelere baka baka geldim;hala kar dolu biraz daha sabır...gidipde yolda kalıp geri dönmek te var ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
hızlı offroadçu nerdesin ya... artık dedim bu işi gücü bıraktı dağlarda ;D ;D
ah sinan abi sorma yagmur yagdıkca içim gidiyor ama çaresiz mesaiye devam...tüp takılıyor yarından öncede işi bitmez..kaldık boynu bükük

Abi geçen hafta taksi ile çıkmışlar da şimdi ne olur bilemem dayanamıyorum gitmek istiyorum... neyse ben bi derse gider

dundaralp' Alıntı:
Abi geçen hafta taksi ile çıkmışlar da şimdi ne olur bilemem dayanamıyorum gitmek istiyorum... neyse ben bi derse gider

allah zihin açıklığı versin..Pınar'ın selamı var bu arada.

hakan5408' Alıntı:
Abi elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorum
Hem kendim hemde arkadaşları bilgilendirmek adına​
valla güzel oluyo bilgilenmekte insanında kanı donuyo bi taraftan..serkan beyin kanaması der sen arac shaftı dağıttı dersin ne olacak bizim halimiz

bircanefe' Alıntı:
herkese kolay gelsin...çamur kaşıntısı bendede başladıda oğlan tüpçüde su yarısın olacagı etbada önceden gidip bi baksak mı ne
Abla aynı kaşıntı bendede başladı bunu için bir ilaç yazarmısın sayın doktorum

Yarın İzmit dönüşü çaktırmadan yarış pistine mi dalsam diyorum,çoluk çocuk...iyi gelir mi acaba kaşıntıya..

Anlaşıldı herkez birbirinden bişey bekliyo birisi hadi dese hep beraber çamura dalıcaz gibime geliyoo