yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun.işte nazar diye buna derim ben o soğukta o saatten sonra büyük uğraş vermişiniz gerçekten çok üzüldüm.telefonlarımızı birbirimize vermemiz lazım geldiğini anlıyorum.belki bizimde yapabileceğimiz birşey olabilirdi.üşütmeniz çok normal neydi o soğuk yaa.tel:serhat 0 532 422 9116 efe 0 542 434 28 22
yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun.işte nazar diye buna derim ben o soğukta o saatten sonra büyük uğraş vermişiniz gerçekten çok üzüldüm.telefonlarımızı birbirimize vermemiz lazım geldiğini anlıyorum.belki bizimde yapabileceğimiz birşey olabilirdi.üşütmeniz çok normal neydi o soğuk yaa.tel:serhat 0 532 422 9116 efe 0 542 434 28 22
Sağol Serhat ya siz ayrıldıktan hemen sonra bende ayrıldım ama fazla gidemedim ;D
Benim tel: 0 532 485 15 76
Onsun allah beterinden saklasın.Sonuçta yola çıkıp Hendek'e dönecektim.Yolda çıksa daha vahim olabilirdi.Orda olmasıda bir teselli..
herkeze günaydın,hayırlı işler bol kazançlar. elazığlı kardeşlerimizede büyük geçmiş olsun.biz bu felaketi yakından biliriz.allah sabırlar versin.
ayrıca bütün bayanların ve bana özel 8 mart dünya kadınlar gününü kutlarım.(bana ait kısmı işe giriş tarihim bugün.yanlış anlaşılmaya maal vermeyelim )