Selamlar herkese, motor yerleştirilmiş üst kapaklar filan toplanıp bi kaç gün test ediltikten sonra teslim alacağım sanırım haftaya pazartesi..Tabi ondan sonra da muayene devir işlemleri lpgnin işlenmesi filan iş bitmez..
Selamlar herkese, motor yerleştirilmiş üst kapaklar filan toplanıp bi kaç gün test ediltikten sonra teslim alacağım sanırım haftaya pazartesi..Tabi ondan sonra da muayene devir işlemleri lpgnin işlenmesi filan iş bitmez..
araba değil iş nedeniyle gelemedim o kadar aracın içinde yolda kalmazdım tabiki panel bağlar dolaşırım yine .birdahaki seferi daha önceden planyalımda işleri ayarlaması kolay olsun
Acısıyla tatlısıyla güzellikleri ve çirkinlikleri ile bir yılı daha bitiriyoruz.Adeddendir ya; eski yad edilir gelecek için temennilerde bulunulur...
Ben de aynısını yapıyorum ve herkesin Yeni yılını kutluyor sağlık mutluluk huzur ve barış dolu yeni bir yıl olmasını diliyorum.Saygı ve sevgilerle...
Herkesin Yeni yılını kutluyor sağlık mutluluk huzur ve barış dolu yeni bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yıla 4x4 aracı olmayan kalamasın allah herkese nasip etsin, bol çamurlu ve keyifli gezilerle süslemek nasip etsin yeni ylıı..... AMİN.....(bu arada amin deyin : ) Saygı ve sevgilerle...