sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 18 Mar 2010 #3,425 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bu Güzel Ülkemizin Uğruna Çanakkalede hayatını kaybeden Şehitlerimizi bu gün saygı ile anıyorum, Allah onlardan razı olsun
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bu Güzel Ülkemizin Uğruna Çanakkalede hayatını kaybeden Şehitlerimizi bu gün saygı ile anıyorum, Allah onlardan razı olsun
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 19 Mar 2010 #3,426 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet bende katılıyorum çanakkale duygularınıza. ve acaba o ruh başka hangi ülkede varolabilir?bence sadece holivıt filmlerinde )
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet bende katılıyorum çanakkale duygularınıza. ve acaba o ruh başka hangi ülkede varolabilir?bence sadece holivıt filmlerinde )
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 19 Mar 2010 #3,427 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın ..... Hayırlı işler,hayırlı cumalar....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 19 Mar 2010 #3,428 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayrılı işler, hayırlı cumalar.. serkan hakan harika yapmış sepeti
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayrılı işler, hayırlı cumalar.. serkan hakan harika yapmış sepeti
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 19 Mar 2010 #3,429 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın,cumanız hayırlı olsun.akşama sakaryadayım.çaylar kimden?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın,cumanız hayırlı olsun.akşama sakaryadayım.çaylar kimden?
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 19 Mar 2010 #3,430 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sen gel çaylar kolay, her yerde içeriz.
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 19 Mar 2010 #3,431 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: sen gel çaylar kolay, her yerde içeriz. Genişletmek için tıkla ... inş.vaktim olursa çayını içerim sinanbey.zira yoğun olacak hafta sonum.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: sen gel çaylar kolay, her yerde içeriz. Genişletmek için tıkla ... inş.vaktim olursa çayını içerim sinanbey.zira yoğun olacak hafta sonum.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 19 Mar 2010 #3,432 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: hayrılı işler, hayırlı cumalar.. serkan hakan harika yapmış sepeti Genişletmek için tıkla ... Abi Hakanın elinden her iş geliyor...bir tarif ; gerisi Hakana kalmış...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: hayrılı işler, hayırlı cumalar.. serkan hakan harika yapmış sepeti Genişletmek için tıkla ... Abi Hakanın elinden her iş geliyor...bir tarif ; gerisi Hakana kalmış...
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 19 Mar 2010 #3,433 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkaze hayırlı cumalar arkadaşlar
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 20 Mar 2010 #3,434 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Selam SAKARYA....... Herkes uykudamı yoksa arazidemi bakalım Güzel bir haftasonu hava cam gibi maşallah....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Selam SAKARYA....... Herkes uykudamı yoksa arazidemi bakalım Güzel bir haftasonu hava cam gibi maşallah....
Baran 54 suziki vitara jlx 99 3k santana Mesajlar 1,064 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ 21 Mar 2010 #3,435 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: Selam SAKARYA....... Herkes uykudamı yoksa arazidemi bakalım Güzel bir haftasonu hava cam gibi maşallah.... Genişletmek için tıkla ... kanka goruşemiyoruz ne ayak.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: Selam SAKARYA....... Herkes uykudamı yoksa arazidemi bakalım Güzel bir haftasonu hava cam gibi maşallah.... Genişletmek için tıkla ... kanka goruşemiyoruz ne ayak.
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 21 Mar 2010 #3,436 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Baran 54' Alıntı: kanka goruşemiyoruz ne ayak. Genişletmek için tıkla ... bu ara pek giremiyorum gündüz çalıştıgım için.akşamlarıda eskisi kadar takılamıyorum.dün gece baktım ama yoktun.nevar ne yok görüşmeyeli umarım iyisindir.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Baran 54' Alıntı: kanka goruşemiyoruz ne ayak. Genişletmek için tıkla ... bu ara pek giremiyorum gündüz çalıştıgım için.akşamlarıda eskisi kadar takılamıyorum.dün gece baktım ama yoktun.nevar ne yok görüşmeyeli umarım iyisindir.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Mar 2010 #3,437 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bahar geldi,havalar güzelleşti,pc başından kalkmayanlar buralara uğramaz oldu..... ;D Herkese merhaba... Bu hafta sonu hepimiz yarışlardayız ona göre...sadece biz değil;eşimiz dostumuz arkadaşımız....herkesi getirin....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bahar geldi,havalar güzelleşti,pc başından kalkmayanlar buralara uğramaz oldu..... ;D Herkese merhaba... Bu hafta sonu hepimiz yarışlardayız ona göre...sadece biz değil;eşimiz dostumuz arkadaşımız....herkesi getirin....
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Mar 2010 #3,438 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hafta sonu yarışlarda görev alacak arkadaşlar ile ilgilenen,ilgisini çeken arkadaşlara duyurulur. 24 Mart Çarşamba akşamı saat 19:00 da Sakarya Otomobil sporları ve Offroad Derneğinde bilgilendirme toplatısı var.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hafta sonu yarışlarda görev alacak arkadaşlar ile ilgilenen,ilgisini çeken arkadaşlara duyurulur. 24 Mart Çarşamba akşamı saat 19:00 da Sakarya Otomobil sporları ve Offroad Derneğinde bilgilendirme toplatısı var.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 23 Mar 2010 #3,439 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hafta sonu yarışlarda görev alacak arkadaşlar ile ilgilenen,ilgisini çeken arkadaşlara duyurulur. 24 Mart Çarşamba akşamı saat 19:00 da Sakarya Otomobil sporları ve Offroad Derneğinde bilgilendirme toplatısı var. Genişletmek için tıkla ... Herkese günaydın hayırlı işler hayırlı sabahlar,bereketli kazançlar...... burayı bukadar tenha bırakmayın ;alışık değil....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hafta sonu yarışlarda görev alacak arkadaşlar ile ilgilenen,ilgisini çeken arkadaşlara duyurulur. 24 Mart Çarşamba akşamı saat 19:00 da Sakarya Otomobil sporları ve Offroad Derneğinde bilgilendirme toplatısı var. Genişletmek için tıkla ... Herkese günaydın hayırlı işler hayırlı sabahlar,bereketli kazançlar...... burayı bukadar tenha bırakmayın ;alışık değil....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 23 Mar 2010 #3,440 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sakaryam hayrılı işler hayırlı kazançlar serkan arbanın şu yakışıklı bagajı ile son durumunu görmek için meraktan ölüyorum
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sakaryam hayrılı işler hayırlı kazançlar serkan arbanın şu yakışıklı bagajı ile son durumunu görmek için meraktan ölüyorum