son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 Nis 2010 #3,553 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinanbey nevar,neyok? benden kötü haber var.işten ayrıldım.işsiz bir offroad cıyım artık...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinanbey nevar,neyok? benden kötü haber var.işten ayrıldım.işsiz bir offroad cıyım artık...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Nis 2010 #3,554 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hamdi bey üzüldüm. inşallah en kısa zamanda bir iş bulursunuz allaha çok şükür, idare ediyoz.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hamdi bey üzüldüm. inşallah en kısa zamanda bir iş bulursunuz allaha çok şükür, idare ediyoz.
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 Nis 2010 #3,555 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: hamdi bey üzüldüm. inşallah en kısa zamanda bir iş bulursunuz allaha çok şükür, idare ediyoz. Genişletmek için tıkla ... bugünün tarihini yaz bi köşeye sinaann bey.en kısa zamanda işimdeyim evelallah.hatta 14 saat...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: hamdi bey üzüldüm. inşallah en kısa zamanda bir iş bulursunuz allaha çok şükür, idare ediyoz. Genişletmek için tıkla ... bugünün tarihini yaz bi köşeye sinaann bey.en kısa zamanda işimdeyim evelallah.hatta 14 saat...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Nis 2010 #3,556 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İnşallah, senin adına çok sevinirim
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 Nis 2010 #3,557 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: İnşallah, senin adına çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... ya bugün ayın kaçıydı?unutmuşumda...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: İnşallah, senin adına çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... ya bugün ayın kaçıydı?unutmuşumda...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Nis 2010 #3,558 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi heeee bir nisan yaptın yani vaaay uyanık vaaay ;D ;D ;D tongaya düşürdün heee yazdım bunu bir kenara ;D ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi heeee bir nisan yaptın yani vaaay uyanık vaaay ;D ;D ;D tongaya düşürdün heee yazdım bunu bir kenara ;D ;D ;D ;D
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 Nis 2010 #3,559 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: heeee bir nisan yaptın yani vaaay uyanık vaaay ;D ;D ;D tongaya düşürdün heee yazdım bunu bir kenara ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... )) yeterki düştüğünüz tonga bu olsun. neyse ben kahvaltı yapayım.buyur diyecem sizde saol ben o işi gördüm diyecen.ufakbi molaaa
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: heeee bir nisan yaptın yani vaaay uyanık vaaay ;D ;D ;D tongaya düşürdün heee yazdım bunu bir kenara ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... )) yeterki düştüğünüz tonga bu olsun. neyse ben kahvaltı yapayım.buyur diyecem sizde saol ben o işi gördüm diyecen.ufakbi molaaa
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Nis 2010 #3,560 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ben o işi kuru bir simit ile gördüm ama azda olsa katılırdım. kahvaltıdan biraz gödesene ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ben o işi kuru bir simit ile gördüm ama azda olsa katılırdım. kahvaltıdan biraz gödesene ;D ;D ;D
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 Nis 2010 #3,561 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi buyrun efendim beraber yapalım kahvaltıyı.yalnız bu iş biraz tilkiyle leyleğin işine benzedi )
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi buyrun efendim beraber yapalım kahvaltıyı.yalnız bu iş biraz tilkiyle leyleğin işine benzedi )
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 1 Nis 2010 #3,562 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Selam Sakarya. Nasılsınız? son_kral_54' Alıntı: sinanbey nevar,neyok? benden kötü haber var.işten ayrıldım.işsiz bir offroad cıyım artık... Genişletmek için tıkla ... hamdi abi naaptın yaa yukardan aşağıya dogru sırayla okuyordum mesajları işten ayrıldım deyince eyvah dedim vay 1 nisan vaayyy
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Selam Sakarya. Nasılsınız? son_kral_54' Alıntı: sinanbey nevar,neyok? benden kötü haber var.işten ayrıldım.işsiz bir offroad cıyım artık... Genişletmek için tıkla ... hamdi abi naaptın yaa yukardan aşağıya dogru sırayla okuyordum mesajları işten ayrıldım deyince eyvah dedim vay 1 nisan vaayyy
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 1 Nis 2010 #3,563 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze tünaydın
grgphoto Ana Kamp Mesajlar 30 Tepkime Puanı 0 Yer Adapazarı 1 Nis 2010 #3,564 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Henüz yeterli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj yazamıyorum. Video klipte kullandığım müziği merak edenler olmuş. Müzik : amnesia - İbiza Yarışlar sırasında toplanan gezenbilir üyelerinin hatıra fotoğrafı da ektedir. [attachment=1]
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Henüz yeterli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj yazamıyorum. Video klipte kullandığım müziği merak edenler olmuş. Müzik : amnesia - İbiza Yarışlar sırasında toplanan gezenbilir üyelerinin hatıra fotoğrafı da ektedir. [attachment=1]
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Nis 2010 #3,565 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi grgphoto' Alıntı: Henüz yeterli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj yazamıyorum. Video klipte kullandığım müziği merak edenler olmuş. Müzik : amnesia - İbiza Yarışlar sırasında toplanan gezenbilir üyelerinin hatıra fotoğrafı da ektedir. [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... hakan beni unutmuşsun ben yokum kötü darıldım haberin olsun
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi grgphoto' Alıntı: Henüz yeterli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj yazamıyorum. Video klipte kullandığım müziği merak edenler olmuş. Müzik : amnesia - İbiza Yarışlar sırasında toplanan gezenbilir üyelerinin hatıra fotoğrafı da ektedir. [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... hakan beni unutmuşsun ben yokum kötü darıldım haberin olsun
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 1 Nis 2010 #3,566 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hakan tekrar eline sağlık herşey harika fotoğraflar nefis....
grgphoto Ana Kamp Mesajlar 30 Tepkime Puanı 0 Yer Adapazarı 1 Nis 2010 #3,567 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: hakan beni unutmuşsun ben yokum kötü darıldım haberin olsun Genişletmek için tıkla ... Sinan abi seni unutmadıkta yarış zamanı başının ne kadar kalabalık olduğunu gördüm. Sonraki toplantılarda bunu telafi edeceğim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: hakan beni unutmuşsun ben yokum kötü darıldım haberin olsun Genişletmek için tıkla ... Sinan abi seni unutmadıkta yarış zamanı başının ne kadar kalabalık olduğunu gördüm. Sonraki toplantılarda bunu telafi edeceğim
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 Nis 2010 #3,568 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: Selam Sakarya. Nasılsınız?hamdi abi naaptın yaa yukardan aşağıya dogru sırayla okuyordum mesajları işten ayrıldım deyince eyvah dedim vay 1 nisan vaayyy Genişletmek için tıkla ... valla sabah baktım sinanbey açık bu şimdi uyku modundan çıkamamıştır dedim.ve planımı uyguladım.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: Selam Sakarya. Nasılsınız?hamdi abi naaptın yaa yukardan aşağıya dogru sırayla okuyordum mesajları işten ayrıldım deyince eyvah dedim vay 1 nisan vaayyy Genişletmek için tıkla ... valla sabah baktım sinanbey açık bu şimdi uyku modundan çıkamamıştır dedim.ve planımı uyguladım.