F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 9 Nis 2010 #3,649 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: o heycen gelecek inşallah herkes mangırın peşinde sabırlı olmak lazım be suskunluk kuzuların sesliği seni aldatmasın Genişletmek için tıkla ... bugün müsahitmisin abi çay söylemek için (ögleden sonra)
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: o heycen gelecek inşallah herkes mangırın peşinde sabırlı olmak lazım be suskunluk kuzuların sesliği seni aldatmasın Genişletmek için tıkla ... bugün müsahitmisin abi çay söylemek için (ögleden sonra)
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 9 Nis 2010 #3,650 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ne demek fatih hoş geklirsin sefalar getirirsin
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 9 Nis 2010 #3,651 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: ne demek fatih hoş geklirsin sefalar getirirsin Genişletmek için tıkla ... tamam abi ugrayacam bi aksilik olmazsa.atam izindeyiz yata yata şiştik
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: ne demek fatih hoş geklirsin sefalar getirirsin Genişletmek için tıkla ... tamam abi ugrayacam bi aksilik olmazsa.atam izindeyiz yata yata şiştik
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 9 Nis 2010 #3,652 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sakaryam,hayırlı cumalar.allah gönlünüze göre versin.
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 9 Nis 2010 #3,653 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: sakaryam,hayırlı cumalar.allah gönlünüze göre versin. Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun hamdi abi nasılsın?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: sakaryam,hayırlı cumalar.allah gönlünüze göre versin. Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun hamdi abi nasılsın?
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 9 Nis 2010 #3,654 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi öğlen molası bitenler te tek düşüyor nete
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 9 Nis 2010 #3,655 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi aynen fatih cumayı kıldık işimizin başına geldik
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 9 Nis 2010 #3,656 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: aynen fatih cumayı kıldık işimizin başına geldik Genişletmek için tıkla ... ALLAH kabul etsin abi.bende camiden çıkar çıkmaz bi bakayım dedim kim var kim yok.bugünde son iş günü size.yüzünüz gülüyodur
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: aynen fatih cumayı kıldık işimizin başına geldik Genişletmek için tıkla ... ALLAH kabul etsin abi.bende camiden çıkar çıkmaz bi bakayım dedim kim var kim yok.bugünde son iş günü size.yüzünüz gülüyodur
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Nis 2010 #3,657 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kısmetimiz yağmurdan yana;Hakan'a uğradık arabayı yıkattık yine yağmur başladı..... ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kısmetimiz yağmurdan yana;Hakan'a uğradık arabayı yıkattık yine yağmur başladı..... ;D ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 9 Nis 2010 #3,658 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Kısmetimiz yağmurdan yana;Hakan'a uğradık arabayı yıkattık yine yağmur başladı..... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ssk kavşagında yagmur yok abi gel arabayı bana teslim et giderken alırsın
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Kısmetimiz yağmurdan yana;Hakan'a uğradık arabayı yıkattık yine yağmur başladı..... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ssk kavşagında yagmur yok abi gel arabayı bana teslim et giderken alırsın
fix Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 1 Yer adapazarı 9 Nis 2010 #3,659 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan söyle bir şey yakışır...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 9 Nis 2010 #3,660 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ooof one beee.... maşallah... allah sahibine bağışlasın
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 9 Nis 2010 #3,661 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi süper görünüyor...
fix Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 1 Yer adapazarı 9 Nis 2010 #3,662 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan sen beklemeye alınca hakana jlx yapalım dedik.. aynısını...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan sen beklemeye alınca hakana jlx yapalım dedik.. aynısını...
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 9 Nis 2010 #3,663 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fix' Alıntı: hakan söyle bir şey yakışır... Genişletmek için tıkla ... Evet dayı harika bir makina süperrr
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fix' Alıntı: hakan söyle bir şey yakışır... Genişletmek için tıkla ... Evet dayı harika bir makina süperrr
bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 9 Nis 2010 #3,664 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Selam Güzel Sakaryamın Güzel İnsanları... İş güç ancak sıra geldi muhabbete... Hakan Hayırlı işler....Erken kalkmak iyidir... Sinan Abi bizim taşınma işi yine haftaya kaldı;dediğim gibi gidene kadar inanmam artık Bircan iyileşebildin mi? bak hafta sonu geliyor ona göre Ben ;benim de yarın Bursa'ya gitme olasılığım var ,eğer gitmezsem kimi arayacağımı biliyorum ;D Bu arada biryerlere giderseniz Jeeper (Barış)Sakarya da size katılabilir. Genişletmek için tıkla ... çokta kendime geldiğimi söyleyemem...yinede tesekkürler.pazar akşamda cemiyet var..ancak yagmur yagdıkça içim gidiyor..bakacagız artık bir caresine...sabah erkenden belki bir tur atarız
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Selam Güzel Sakaryamın Güzel İnsanları... İş güç ancak sıra geldi muhabbete... Hakan Hayırlı işler....Erken kalkmak iyidir... Sinan Abi bizim taşınma işi yine haftaya kaldı;dediğim gibi gidene kadar inanmam artık Bircan iyileşebildin mi? bak hafta sonu geliyor ona göre Ben ;benim de yarın Bursa'ya gitme olasılığım var ,eğer gitmezsem kimi arayacağımı biliyorum ;D Bu arada biryerlere giderseniz Jeeper (Barış)Sakarya da size katılabilir. Genişletmek için tıkla ... çokta kendime geldiğimi söyleyemem...yinede tesekkürler.pazar akşamda cemiyet var..ancak yagmur yagdıkça içim gidiyor..bakacagız artık bir caresine...sabah erkenden belki bir tur atarız