Biz de işe daldık muhabbeti kaçırdık.Fenerbahçeliyim,Suzikiciyim.Ama Off road yapanları ve hangi takımı tutarsa tutsun herkesi sever sayarım.Tüm renkler bizim.Bir tek sarı yapışkan çamuru sevmem eylencesi güzel ama kuruyunca leke oluyor çıkmıyor,evde fırçasını yemekte bana epeybi koyuyor ;D ;D ;D Vel hasıl her yol dağlara çıkıyor... ;D ;D ;D suzukiyle çıkıyor.
Biz de işe daldık muhabbeti kaçırdık.Fenerbahçeliyim,Suzikiciyim.Ama Off road yapanları ve hangi takımı tutarsa tutsun herkesi sever sayarım.Tüm renkler bizim.Bir tek sarı yapışkan çamuru sevmem eylencesi güzel ama kuruyunca leke oluyor çıkmıyor,evde fırçasını yemekte bana epeybi koyuyor ;D ;D ;D Vel hasıl her yol dağlara çıkıyor... ;D ;D ;D suzukiyle çıkıyor.
gerçi herkes için aynıdır ama ne cimbomlu ne fenerli ne beşiktaşlı sonuna ve sonsuza kadar katıksız sakaryalı tatangayım yani anlayacağınız sevgili hemşehrilerim 3 büyük tanımam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ah o çamur ah tanıdık bir yıkamacı arkadaşımızda yokki pazardan beri araba çamur içinde onca yağmur yağdı sapanca bile 7 metre yükseldi ama nafile dikiz aynasını görmek için cam açık gidiyorum
pazar günü barışla birlikte 2 jip soğucağa cıkıp kamp yapacağız pazartesi akşama tekrar dönüş şu okul sıtresinden bi kurtulalım oraya çıkacak varsa remzi dayının kulubesinin yanındaki kulubedeyiz çay içmeye bekleriz