Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 879,209
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

abi ben galatasaraylıyım ama işin içinde sen varsan katılırım eğlencenize

Etiketler

fatih81_81' Alıntı:
evet aceleye geldi durumu biliyorsun.ev işleri o gün bişey bulamadık yine senin haberin olsun yinede.
ben 10 dk müsadenizi istiyorum hemen geliyorum
bekleriz kanka

konuralp_niva' Alıntı:
abi ben galatasaraylıyım ama işin içinde sen varsan katılırım eğlencenize
her halde yani konur siz yenin su timsahları eğşlence uzayda biter bizde herkez astronot ......
fenerkutlaması olur sakaryada eminim

konuralp_niva' Alıntı:
abi yanımda sizin gibi usta pilotlarlar olduktan sora sırtım yere gelmez benim
yav sen merak etme biz bi şampıyon olalım 32 dakka sonra ordayız yada uçuşu başka bir gezide deneriz bak sakarya hep uçuyo zaten ama hareket siz numaradan uçuyor ................ son mesajlarda bir doktor ablam birde hakan 5408 di eskiden o adaşım uçuyor galiba serkan abi sinan abi hepsi yalanmı oldu ne ... ??? ??? ??? ???

fatih81_81' Alıntı:
evet fatih 81_81 geldi
hoş geldi kanka olaylardan kısa bahsetsene neler oldu ben yokken yarışlardan sonra bişi varmıydı bize göre.

Baran 54' Alıntı:
hoş geldi kanka olaylardan kısa bahsetsene neler oldu ben yokken yarışlardan sonra bişi varmıydı bize göre.
hiçbir degişiklik yok be kanka sakarya kış uykusuna yattı gibi miskinleşti.ama bircan hanım hakan abi haftasonları kaçıyorlar dağ tepe dinlemiyorlar dün bircan hanımı gördüm çarşıya dogru gidiyordu bende arkaşala çarşıyo gidiyorduk yolda geçiştik.sonra o gün hakan abiyi gördüm yanında leyla abla vardı aynı kavşakta (terminal kavşağında) halıları atmış nivanın üstüne ırgat gibi kullanıyo forezoyı yatırıyor kıyamıyor galiba şimdilik

anlaşıldı hakanım parayı bulmuş ama arcı bulamamış... her halde ikisini satıp bir suziki vitara alırda kendine gelir adaşım ihşallah kimse alınmasın ha lada yada ferozaya sözüm yok ama suzu bir yaşam tarzı ya suzu yoksa off roadda fazla yaşayamazsın kırılırsın ....... kanka suzu olsun maruti olsun en kralına gider ........ ;D ;D ;D ;D ;D

hakan abide bircan hanımda inşallah bigün dogru yolu bulacaklar.onlara bir suzukiye dönüş projesi hazırlamak lazım

abi ben müsadenizi istiyorum yarın okul var erken kalkıcam muhabbete doyum olmaz artık yarın akşam devam ederiz herkeze iyi geceler.Ama zaten bütün sakarya uyuyur