ya kankam kardeşim yine ne varsa sizde var be sakarya uyumuş bu saatten sonra silkeliyorum birrrrrrrrrrrrrrr ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üççççççççççççççççççççççç uyan sakarya at şu bezginliği diyorum bu arada fener şampiyon olursa sakaryada kutlamayı düşünü yoruz birkaç arkadaş olurda olursa herkez davetlidir biz bıktık artık kadıköy eğlencelerinden
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bizde uçuşa hazır pilotlarız abi
[/quo
yakışır kardeşime ama kontrolsuz uçuş uçuş değildil sen yavaştan al ama az yavaştan her türlü uç kardeşim......... bizde yardım ederiz rahat ol. ;D ;D ;D
bizde uçuşa hazır pilotlarız abi
[/quo
yakışır kardeşime ama kontrolsuz uçuş uçuş değildil sen yavaştan al ama az yavaştan her türlü uç kardeşim......... bizde yardım ederiz rahat ol. ;D ;D ;D
yav sen merak etme biz bi şampıyon olalım 32 dakka sonra ordayız yada uçuşu başka bir gezide deneriz bak sakarya hep uçuyo zaten ama hareket siz numaradan uçuyor ................ son mesajlarda bir doktor ablam birde hakan 5408 di eskiden o adaşım uçuyor galiba serkan abi sinan abi hepsi yalanmı oldu ne ... ??? ??? ??? ???
hiçbir degişiklik yok be kanka sakarya kış uykusuna yattı gibi miskinleşti.ama bircan hanım hakan abi haftasonları kaçıyorlar dağ tepe dinlemiyorlar dün bircan hanımı gördüm çarşıya dogru gidiyordu bende arkaşala çarşıyo gidiyorduk yolda geçiştik.sonra o gün hakan abiyi gördüm yanında leyla abla vardı aynı kavşakta (terminal kavşağında) halıları atmış nivanın üstüne ırgat gibi kullanıyo forezoyı yatırıyor kıyamıyor galiba şimdilik
hiçbir degişiklik yok be kanka sakarya kış uykusuna yattı gibi miskinleşti.ama bircan hanım hakan abi haftasonları kaçıyorlar dağ tepe dinlemiyorlar dün bircan hanımı gördüm çarşıya dogru gidiyordu bende arkaşala çarşıyo gidiyorduk yolda geçiştik.sonra o gün hakan abiyi gördüm yanında leyla abla vardı aynı kavşakta (terminal kavşağında) halıları atmış nivanın üstüne ırgat gibi kullanıyo forezoyı yatırıyor kıyamıyor galiba şimdilik
anlaşıldı hakanım parayı bulmuş ama arcı bulamamış... her halde ikisini satıp bir suziki vitara alırda kendine gelir adaşım ihşallah kimse alınmasın ha lada yada ferozaya sözüm yok ama suzu bir yaşam tarzı ya suzu yoksa off roadda fazla yaşayamazsın kırılırsın ....... kanka suzu olsun maruti olsun en kralına gider ........ ;D ;D ;D ;D ;D
abi ben müsadenizi istiyorum yarın okul var erken kalkıcam muhabbete doyum olmaz artık yarın akşam devam ederiz herkeze iyi geceler.Ama zaten bütün sakarya uyuyur