abi ben müsadenizi istiyorum yarın okul var erken kalkıcam muhabbete doyum olmaz artık yarın akşam devam ederiz herkeze iyi geceler.Ama zaten bütün sakarya uyuyur
konur iyi geceler sana kanka onlar ersin muradına darısı senin başına kanka artık burdayım sakaryada ama bjk macını seyrederken aslan sutu iyi gitmiş biraz uykumu getirdi bende kacacam ama artık burdayım sakaryayı 1 iki etkinlşkle kaldıralım kış uykusundan etkinliklere gelince co pilotumsun ona göre bizim çaki çok çalışıyo zamanı olmuyo bu ara
oda suzuya taktıda.çok çalışıyo o yüzden.....
konur iyi geceler sana kanka onlar ersin muradına darısı senin başına kanka artık burdayım sakaryada ama bjk macını seyrederken aslan sutu iyi gitmiş biraz uykumu getirdi bende kacacam ama artık burdayım sakaryayı 1 iki etkinlşkle kaldıralım kış uykusundan etkinliklere gelince co pilotumsun ona göre bizim çaki çok çalışıyo zamanı olmuyo bu ara
oda suzuya taktıda.çok çalışıyo o yüzden.....
vayy be kankama coo plotluk yapmaktan grur duyarım saolasın sinan abi sıdıkayı satmış onuda suzuli yapacaz inş. ben geçende 91-yada 92 model olması lazım tam hatırlayamadım ama vitara baktım ümraniyeden 3k sana söyledimmi hatırlamıyorum ama ben muaynesi yok diye almaktan vazgeçtim 3-4 gün sonra araba bizim mahalleye gelmiş maşallahı var çok düzgün görünüyo.nasibi bizim mahalleymiş 7000 e verecekti bana aracı.nasip degilmiş acelemiz yok kanka biliyosun
vayy be kankama coo plotluk yapmaktan grur duyarım saolasın sinan abi sodokayı satmış onuda suzuli yapacaz inş. ben geçende 91-yada 92 model olması lazım tam hatırlayamadım ama vitara baktım ümraniyeden 3k sana söyledimmi hatırlamıyorum ama ben muaynesi yok diye almaktan vazgeçtim 3-4 gün sonra araba bizim mahalleye gelmiş maşallahı var çok düzgün görünüyo.nasibi bizim mahalleymiş 7000 e verecekti bana aracı.nasip degilmiş acelemiz yok kanka biliyosun
yav ben sana yaparım co pilotluk o önemli değil sana en kralını alıcaz suzunun kanka sinan abi akıllı adam suzu diyo başka bişi demiyo neyse su parayı bi bulım inan sana benin suzuyu hediye edicem ama bizim atlar bir koşuyo bir koşmuyo işte şans neyse kanka ben yatar iyi geceler sana yarın muhabbetteyim haberin olsun ;D
yav ben sana yaparım co pilotluk o önemli değil sana en kralını alıcaz suzunun kanka sinan abi akıllı adam suzu diyo başka bişi demiyo neyse su parayı bi bulım inan sana benin suzuyu hediye edicem ama bizim atlar bir koşuyo bir koşmuyo işte şans neyse kanka ben yatar iyi geceler sana yarın muhabbetteyim haberin olsun ;D
alo sakarya uyan artık uyan noluyo kış uykusundan kalkamamışsınız bak ben 888 mesaj sayısından kurtulayım 3 tane aynı rakkamı sevmem 666 gibi bu mesajıda uyanın bende 888 den kurtulayım diye yazıyorum .. hadi sakaryam hadi tatangalar bende geldim bak nöbetçi golcü gibi uyanalım artık.......... ;D ;D ;D
alo sakarya uyan artık uyan noluyo kış uykusundan kalkamamışsınız bak ben 888 mesaj sayısından kurtulayım 3 tane aynı rakkamı sevmem 666 gibi bu mesajıda uyanın bende 888 den kurtulayım diye yazıyorum .. hadi sakaryam hadi tatangalar bende geldim bak nöbetçi golcü gibi uyanalım artık.......... ;D ;D ;D
sakarya uyumuyor kardeşim faaliyette
bakınız
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54802.new
arkası yarın ama