rescueteam VASİYETİMDİR! ölünce beni jipimle dağlara gömün Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 11 May 2010 #4,145 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar gunaydın
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 11 May 2010 #4,146 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın.Hayırlı işler...
tatanga serhat yıldırım Mesajlar 104 Tepkime Puanı 0 Web www.astekniksogutma.com.tr 11 May 2010 #4,147 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan bey tatil filan demiyorsunuz saat 08.30 da ayaktasınız bakıyorum
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan bey tatil filan demiyorsunuz saat 08.30 da ayaktasınız bakıyorum
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 11 May 2010 #4,148 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar hayırlı işlerrr. Bol kazaçlarr..
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 11 May 2010 #4,149 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi SAKARYA GÜNAYDINLARRR.
salihy BİLGİ PAYLAŞTIKCA GÜZEL VE ÖZELDİR Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 11 May 2010 #4,150 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi izmirden günaydın tüm sakaryalı dostlara
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 11 May 2010 #4,151 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi salihy' Alıntı: izmirden günaydın tüm sakaryalı dostlara Genişletmek için tıkla ... tünaydın salih ağbi sabahı kaçırdık
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi salihy' Alıntı: izmirden günaydın tüm sakaryalı dostlara Genişletmek için tıkla ... tünaydın salih ağbi sabahı kaçırdık
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 11 May 2010 #4,152 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selam.... Elinde hafta sonuı gezisinden fotoğraf olan arkadaşlar topic açılmıştır,orada paylaşalım... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55941.new#new
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selam.... Elinde hafta sonuı gezisinden fotoğraf olan arkadaşlar topic açılmıştır,orada paylaşalım... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55941.new#new
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 May 2010 #4,153 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın.Hayırlı işler... Topic çok sessizleşmiş hayırdır? Sinan Abi hareket biraz.... Size bir soru ve daha doğrusu konu... Hepimiz bu güne kadar Sakaryanın bir çok güzel yerini gezdik,dolaştık... Sizi etkileyen en güzel yer neresiydi veya nereleriydi? Mesela bana göre Akyazı Sülüklügöl kış hali,Akyazı Sultanpınarı yaylası ve Hendek Dırımdırım yaylası çok güzel ve etkile yiciydi.. Evet buyrun sizinde yorumlarınızı görelim...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın.Hayırlı işler... Topic çok sessizleşmiş hayırdır? Sinan Abi hareket biraz.... Size bir soru ve daha doğrusu konu... Hepimiz bu güne kadar Sakaryanın bir çok güzel yerini gezdik,dolaştık... Sizi etkileyen en güzel yer neresiydi veya nereleriydi? Mesela bana göre Akyazı Sülüklügöl kış hali,Akyazı Sultanpınarı yaylası ve Hendek Dırımdırım yaylası çok güzel ve etkile yiciydi.. Evet buyrun sizinde yorumlarınızı görelim...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 12 May 2010 #4,154 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Herkese günaydın.Hayırlı işler... Topic çok sessizleşmiş hayırdır? Sinan Abi hareket biraz.... Size bir soru ve daha doğrusu konu... Hepimiz bu güne kadar Sakaryanın bir çok güzel yerini gezdik,dolaştık... Sizi etkileyen en güzel yer neresiydi veya nereleriydi? Mesela bana göre Akyazı Sülüklügöl kış hali,Akyazı Sultanpınarı yaylası ve Hendek Dırımdırım yaylası çok güzel ve etkile yiciydi.. Evet buyrun sizinde yorumlarınızı görelim... Genişletmek için tıkla ... günaydın sakarya beni etkileyen karda soğucak-kartepe etabı saman dağları yamurda ve karda ayrı bir güzel erciova,inönü yaylaları ve hendek çiğdem diğer yaylaları kısaca dostlarla olduğum her doğa ortamı
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Herkese günaydın.Hayırlı işler... Topic çok sessizleşmiş hayırdır? Sinan Abi hareket biraz.... Size bir soru ve daha doğrusu konu... Hepimiz bu güne kadar Sakaryanın bir çok güzel yerini gezdik,dolaştık... Sizi etkileyen en güzel yer neresiydi veya nereleriydi? Mesela bana göre Akyazı Sülüklügöl kış hali,Akyazı Sultanpınarı yaylası ve Hendek Dırımdırım yaylası çok güzel ve etkile yiciydi.. Evet buyrun sizinde yorumlarınızı görelim... Genişletmek için tıkla ... günaydın sakarya beni etkileyen karda soğucak-kartepe etabı saman dağları yamurda ve karda ayrı bir güzel erciova,inönü yaylaları ve hendek çiğdem diğer yaylaları kısaca dostlarla olduğum her doğa ortamı
offroad_54 off-road bir tutkudur...VAZGEÇİLEMEZ...!!! Mesajlar 226 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 12 May 2010 #4,155 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze selam..... hayirli gunler.....
rescueteam VASİYETİMDİR! ölünce beni jipimle dağlara gömün Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 12 May 2010 #4,156 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Herkese günaydın.Hayırlı işler... Topic çok sessizleşmiş hayırdır? Sinan Abi hareket biraz.... Size bir soru ve daha doğrusu konu... Hepimiz bu güne kadar Sakaryanın bir çok güzel yerini gezdik,dolaştık... Sizi etkileyen en güzel yer neresiydi veya nereleriydi? Mesela bana göre Akyazı Sülüklügöl kış hali,Akyazı Sultanpınarı yaylası ve Hendek Dırımdırım yaylası çok güzel ve etkile yiciydi.. Evet buyrun sizinde yorumlarınızı görelim... Genişletmek için tıkla ... benim için bataklık olan heryer güzelllll ;D ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Herkese günaydın.Hayırlı işler... Topic çok sessizleşmiş hayırdır? Sinan Abi hareket biraz.... Size bir soru ve daha doğrusu konu... Hepimiz bu güne kadar Sakaryanın bir çok güzel yerini gezdik,dolaştık... Sizi etkileyen en güzel yer neresiydi veya nereleriydi? Mesela bana göre Akyazı Sülüklügöl kış hali,Akyazı Sultanpınarı yaylası ve Hendek Dırımdırım yaylası çok güzel ve etkile yiciydi.. Evet buyrun sizinde yorumlarınızı görelim... Genişletmek için tıkla ... benim için bataklık olan heryer güzelllll ;D ;D ;D ;D
bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 13 May 2010 #4,157 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi nihayet fotografları yükledim..saat gece 1 olmuş..yarın ki uykusuz mesaimden bu ekip sorumludur http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55941.100
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi nihayet fotografları yükledim..saat gece 1 olmuş..yarın ki uykusuz mesaimden bu ekip sorumludur http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55941.100
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 May 2010 #4,158 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın. Bircan gece mesaisi yaparak fotoğrafları yükledi.Ellerine sağlık,bir daha ki gezide bol köpüklü közde pişmiş Türk kahvesi borcumuz var kendisine.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın. Bircan gece mesaisi yaparak fotoğrafları yükledi.Ellerine sağlık,bir daha ki gezide bol köpüklü közde pişmiş Türk kahvesi borcumuz var kendisine.
rescueteam VASİYETİMDİR! ölünce beni jipimle dağlara gömün Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 13 May 2010 #4,159 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze gunaydın hayırlı işler
offroad_54 off-road bir tutkudur...VAZGEÇİLEMEZ...!!! Mesajlar 226 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 13 May 2010 #4,160 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze gunaydin hayirli isler....