Bu bölgede trekking alanları fazlası ile mevcut ama İzmitli arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar diye düşünüyorum.O bölgeyi onlar daha iyi biliyorlar.
Bir de benim bir ricam olacak..Biz gelebilirsek genelde Offroad araçları geleceğimizden Trekking haricinde yemek veya serbest zaman ile ilgili belirlenmiş bir saatiniz var mı en azından o saat dilimini bilirsek orada olmaya çalışırız...
Serkan, rica etsem bu soruyu Maşukiye başlığı altında açabilirmisin? Etkinliği İstanbul'dan arkadaşlarımız düzenliyorlar, biz Ankara'dan katılacağız, hangi saatte nerede olacağımız konusunda ayrıntıyı ancak İstanbul'dan Mustafa arkadaşımız verecektir, konu linkimizi veriyorum
-sis farı taktırmak istiyorum..sadece koruyucu bar üzerine mi yoksa üst tavana da gerekir mi ? hangi markayı tavsiye edersiniz.nereden ne fiyata temin ettiniz
-çekici vinç şart mı ? siz kaça ne marka nereden aldınız ?
-lastik olarak bende şu an goodyear wrangler var.Tabii ki iyi bir lastige ihtiyacım var.Hem asvaltta ama çogunluklada arazide şu an tavsiyeniz-taktıgınız severek kullandıgınız lastik nedir ? kaça aldınız ?
Hamdi abi seyirciye sorma hakkınız yok malesef ;D sürenizde doldu sorumun cevabını açıklıyorum. made ın ısrael
mdr' Alıntı:
Herkese günaydın arkadaşlar....
Ferozası olan arkadaşlardan yardım isitiyorum...
Bilhassa Hakan beyden ;D
-sis farı taktırmak istiyorum..sadece koruyucu bar üzerine mi yoksa üst tavana da gerekir mi ? hangi markayı tavsiye edersiniz.nereden ne fiyata temin ettiniz
-lastik olarak bende şu an goodyear wrangler var.Tabii ki iyi bir lastige ihtiyacım var.Hem asvaltta ama çogunluklada arazide şu an tavsiyeniz-taktıgınız severek kullandıgınız lastik nedir ? kaça aldınız ?
[/quote]İsmail abi selamlar Sis farı hakkında Tavsiyem eğer öntamponunda koruyucu varsa 2 adaet delici sis taktırabilirsin tavanada 4 adet dağatıcı sis olabilir faydasını görürsün burada bircan hanım ferozasına taktırdı gayette güzel oldu benimde niyetim aynısını yapmak
lastik konusunda serkan abi (serkan şen) birazdaha uzman benim birfikrim yok aracıma daha yeni yeni tanımaya alışmaya çalışıyorum
Diğer konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım saygılar...