Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 863,711
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

sinan54' Alıntı:
selam fatih çok şükür sen nasılsın

toparlaya bildinmi
Bende iyiyim abi şükürler olsun.jantı yamuk arabalar gibi dolanıyorum ortalıkta bisikletle dolaşmak daha rahat oluyor

Etiketler

Herkese günaydın,hayırlı işler iyi kazançlar......
Yağmura doyduk inşallah bu fırsatı değerlendirmişsinizdir.Çamurdan eğlence çıkarmışsınızdır....

Günaydın Sakarya Hayırlı İşler

serkan şen' Alıntı:
Herkese günaydın,hayırlı işler iyi kazançlar......
Yağmura doyduk inşallah bu fırsatı değerlendirmişsinizdir.Çamurdan eğlence çıkarmışsınızdır....

Serkan erkencisin, dersler nasıl iyi çalışıyormusun Allah yar ve yardımcın olsun

Herkese günaydın...BEn çamurun tadını çıkardım biraz yaylada gerçi bi ara traktör lazım olacaktı ama yırttık

dundaralp' Alıntı:
Herkese günaydın...BEn çamurun tadını çıkardım biraz yaylada gerçi bi ara traktör lazım olacaktı ama yırttık

dündar naber kayıpsın bu kadar kaybolma görüşelim

sinan54' Alıntı:
dündar naber kayıpsın bu kadar kaybolma görüşelim

Sağol abi iyiyim sen nasılsın araban hayırlı olsun takip etmeye çalışıyorum ziyaretinize de geleceğim bi ara

sinan54' Alıntı:
Günaydın Sakarya Hayırlı İşler

Serkan erkencisin, dersler nasıl iyi çalışıyormusun Allah yar ve yardımcın olsun

Bizde hayat erken başlıyor abi.Dersler her geçen gün daha iyi ye gidiyor...Belim tutuldu fena halde o olmasa daha da iyi olacağım ama idere ediyorum şimdilik.

HERKESE MERHABA UZUN ZAMANDAN BERİ SİTEYE GİRMİYORUM SAKARYALILAR TOPLANMAYA BAŞLAMIŞ HERKESE BOL ÇAMURLU GÜNLERRR

Selam herkese....

Nasılsınız?

son_kral_54' Alıntı:
dediysekte tık yok. siz beni sevmisiniz.bi el atan yok.eniyisimi ben sağlamından hacı murat alayım (
hamdi abi sen dogru yolu buldun buna inan Suzukici olacaksın keyfine bakacaksın