Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 879,022

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

ilyascimen' Alıntı:
Abiler Serdivan Kırantepede benim gibi aranıza yeni katılanlarla bir pazar günü falan tanışma düzenlesek?
selam herkeze. ilyas arkadaşımızın önerisini izin almayı düşündüğüm ağustos 2si ile 8 i arasında olursa bende katılabilirim.yada ufak çaplı bir off road,piknik amaçlıda olabilir.öneriye sunulmuştur.

bencede olabilir. bende bu hafta çalıştıktan sonra izne ayrılıyorum işlerimi halledersem bende zevkle katılırım.

sinan54' Alıntı:
bencede olabilir. bende bu hafta çalıştıktan sonra izne ayrılıyorum işlerimi halledersem bende zevkle katılırım.
aslında şu buluşma olayını benim fındık bahçesinde yapabiliriz ;D sizlere biraz fındık toplatayım heleki izinli olanlara ;D ;D ;D
ramazana girmeden fındığı toplamam lazım :-\

son_kral_54' Alıntı:
aslında şu buluşma olayını benim fındık bahçesinde yapabiliriz ;D sizlere biraz fındık toplatayım heleki izinli olanlara ;D ;D ;D
ramazana girmeden fındığı toplamam lazım :-\

izne çıkmasanmı acaba ? ;D ;D

Yevmiye kaç lira ;D ögleyin yemek de var dimi..

çok büyük bir kazanç varmış acaba fındık toplamaya gtisenmi ;D ;D

sinan54' Alıntı:
çok büyük bir kazanç varmış acaba fındık toplamaya gtisenmi ;D ;D
birde canlı müzik. ruhunu dinlendiririm. ;D gerçi ben türküye başlayınca insan dışındaki tüm canlılar kaçıyorya neyse. ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
bu türkü olayını muhakkak bir kampta gerçekleştirmeliyiz
aslında olabilir.aracını dağa,rampaya vurmayanlar en dik yamaca tırmanır ;D birde gazinodan teklif almıştım.sahneye en son çıkıp sızan müşterilerin ayılıp mekanı terk etmesi için ;D ;D

ya sen rahat ol, dağda senin ses kaybolur gider, hem senin gibi sanatçıyı orda biz assolist ilan ederiz. ;D ;D ;D

şaka biryana 2 ağustos uygun görülürse bir organize yapabiliriz.yada çoğunluğun kabul gördüğü bi tarih.

son_kral_54' Alıntı:
şaka biryana 2 ağustos uygun görülürse bir organize yapabiliriz.yada çoğunluğun kabul gördüğü bi tarih.

dediğim gibi tarih konusunu tartışın bende işlerimi halletmeme bağlı olarak katılırım. benim bir tarih verme şansım yok ama burdan gündemi takip edecem

oh oh serkanın çayıda süpermiş ;D ;D ;D ;D ;D