Merhaba Arkadaşlar; Ben Prof. Dr. Ahmet Tutar, Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü. Aslen Dokurcun'luyum. Sakaryayı çok seviyorum. Turizm'de bir marka şehir olması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu grupla da tanışmak isterim. Herkese, hayırlı ramazanlar diliyorum.
Hocam aramıza hoş geldiniz.Sizinle tanışmak onurdur.İnşallah en kısa zamanda yüz yüze görüşür Sakarya'nın güzelliklerinin keyfini hep beraber çıkarırız.
Merhaba Arkadaşlar; Ben Prof. Dr. Ahmet Tutar, Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü. Aslen Dokurcun'luyum. Sakaryayı çok seviyorum. Turizm'de bir marka şehir olması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu grupla da tanışmak isterim. Herkese, hayırlı ramazanlar diliyorum.
Ahmet hocam aramıza hoşgeldiniz... Emin olun burada çok sıcak kanlı insanlarla tanışacaksınız.Grup çok güzel arasıra etkinliklerde düzenleniyor.Görüşmek üzere..
her kese hayırlı ramazanlar selamlar.hoca mıza da hoş geldiniz diyelim.Her ne kadar saryalı olmasak ta muhabetleri ne bazen kıyıdan dahil oluyorum ist dan.