salihy BİLGİ PAYLAŞTIKCA GÜZEL VE ÖZELDİR Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 8 Eyl 2010 #5,137 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi izmir'den tüm sakaryalı dostların mubarek ramazan bayramını kutlar sağlık,mutluluk,esenlikler ve afiyet dilerim.sevgi ile doğada kalın
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi izmir'den tüm sakaryalı dostların mubarek ramazan bayramını kutlar sağlık,mutluluk,esenlikler ve afiyet dilerim.sevgi ile doğada kalın
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 9 Eyl 2010 #5,138 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi TÜM SAKARYA GURUBUNUN BAYRAMINI KUTLUYORUM.NİCE BAYRAMLARA SEVDİKLERİNİZLE KAVUŞUN.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi TÜM SAKARYA GURUBUNUN BAYRAMINI KUTLUYORUM.NİCE BAYRAMLARA SEVDİKLERİNİZLE KAVUŞUN.
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 9 Eyl 2010 #5,139 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Tüm arkadaşlara hayırlı bayramlar diliyorum.Daha nice Bayramlara hep beraber inşallah..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Tüm arkadaşlara hayırlı bayramlar diliyorum.Daha nice Bayramlara hep beraber inşallah..
O oduncu Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 10 Eyl 2010 #5,140 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydınlar Hayırlı bayramlar.
Baran 54 suziki vitara jlx 99 3k santana Mesajlar 1,064 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ 10 Eyl 2010 #5,141 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze hayırlı bayramlar..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 Eyl 2010 #5,142 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Dualarımız sizinle....canım Türkiyemin gururu 12 dev adam.... (fotolar alıntıdır)
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Dualarımız sizinle....canım Türkiyemin gururu 12 dev adam.... (fotolar alıntıdır)
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Eyl 2010 #5,143 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın ...hayırlı işler hayırlı günler..... yeni bir hafta yeni bir gün ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın ...hayırlı işler hayırlı günler..... yeni bir hafta yeni bir gün ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 13 Eyl 2010 #5,144 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun nice bayramlara serkanım nasılsın hala sanayidemisin
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun nice bayramlara serkanım nasılsın hala sanayidemisin
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Eyl 2010 #5,145 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun nice bayramlara serkanım nasılsın hala sanayidemisin Genişletmek için tıkla ... Abi bugün merkeze geçtim.Yakın zamanda İmar da olurum umuyorum.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun nice bayramlara serkanım nasılsın hala sanayidemisin Genişletmek için tıkla ... Abi bugün merkeze geçtim.Yakın zamanda İmar da olurum umuyorum.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 14 Eyl 2010 #5,146 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın sakarya hayırlı işler
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 14 Eyl 2010 #5,147 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Düzce de ki kampa katılıyor musunuz arkdaşlar bi organize olursak ben de kendimi ayarlamaya çalışacağım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Düzce de ki kampa katılıyor musunuz arkdaşlar bi organize olursak ben de kendimi ayarlamaya çalışacağım
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 14 Eyl 2010 #5,148 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese merhaba.......iş yoğunluğundan siteyi ziyaretim aksıyor.... Kısmetse Düzce de görüşeceğiz...Orada bir Sakarya Otağı kuralım keyfimize bakalım....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese merhaba.......iş yoğunluğundan siteyi ziyaretim aksıyor.... Kısmetse Düzce de görüşeceğiz...Orada bir Sakarya Otağı kuralım keyfimize bakalım....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 14 Eyl 2010 #5,149 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sakarya ya yakışır serkan
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 14 Eyl 2010 #5,150 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Herkese merhaba.......iş yoğunluğundan siteyi ziyaretim aksıyor.... Kısmetse Düzce de görüşeceğiz...Orada bir Sakarya Otağı kuralım keyfimize bakalım.... Genişletmek için tıkla ... selam herkeze.sanki gaza gelecem gibi.önümde üç şık var.düzce,ank.mühye ve ankara altındağdaki yağlı güreşler.zira iki yeğenim gelebilir güreşmeye.kafam atayor bide dördüncü şık bulayım diyom )))
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Herkese merhaba.......iş yoğunluğundan siteyi ziyaretim aksıyor.... Kısmetse Düzce de görüşeceğiz...Orada bir Sakarya Otağı kuralım keyfimize bakalım.... Genişletmek için tıkla ... selam herkeze.sanki gaza gelecem gibi.önümde üç şık var.düzce,ank.mühye ve ankara altındağdaki yağlı güreşler.zira iki yeğenim gelebilir güreşmeye.kafam atayor bide dördüncü şık bulayım diyom )))
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 14 Eyl 2010 #5,151 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hamdi Abi sen kalbinin sesini dinle...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 15 Eyl 2010 #5,152 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın..hayırlı işler...Sakarya,Yalova,İstanbul,Ankara,İzmit,Düzce,Bursa Tüm Türkiye....hafta sonuna az kaldı....Düzce'de görüşürüz..... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın..hayırlı işler...Sakarya,Yalova,İstanbul,Ankara,İzmit,Düzce,Bursa Tüm Türkiye....hafta sonuna az kaldı....Düzce'de görüşürüz..... ;D