bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 21 Eyl 2010 #5,233 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yahu aç insanın yanında sucuk muhabbetimi yapılır...zaten yağmur yağmış çamura hasretken serdivana çıkıp sucuk ekmekmi yapsak
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yahu aç insanın yanında sucuk muhabbetimi yapılır...zaten yağmur yağmış çamura hasretken serdivana çıkıp sucuk ekmekmi yapsak
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 21 Eyl 2010 #5,234 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi muhabet tamemen sucuk olmaya doğru gidiyor yakında sucuk üzerine tarifler ve aş ağırlikli bir güzergah oluşacak.bana bulaşmayan sucuk size helal olsun.sucuktan sonra ordayım.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi muhabet tamemen sucuk olmaya doğru gidiyor yakında sucuk üzerine tarifler ve aş ağırlikli bir güzergah oluşacak.bana bulaşmayan sucuk size helal olsun.sucuktan sonra ordayım.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 21 Eyl 2010 #5,235 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi araba yanımda olsaydı hadi kıratepeye sucuk partisine dedim ama neyse şimdilik unutalım , yoksa saat 17:30 beklemek zor olacak
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi araba yanımda olsaydı hadi kıratepeye sucuk partisine dedim ama neyse şimdilik unutalım , yoksa saat 17:30 beklemek zor olacak
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 22 Eyl 2010 #5,236 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar,Hayırlı işler...bol kazançlar..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar,Hayırlı işler...bol kazançlar..
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 22 Eyl 2010 #5,237 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın ahali ,hayırli işler
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Eyl 2010 #5,238 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın,hayırlı işler.... Yağmurlu nefis bir sabah.Bu sonbahar sevilmez mi?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın,hayırlı işler.... Yağmurlu nefis bir sabah.Bu sonbahar sevilmez mi?
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Eyl 2010 #5,239 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Millet hayır işler Serkan öğle kaçamağına çamuramı gitsem
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Millet hayır işler Serkan öğle kaçamağına çamuramı gitsem
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 22 Eyl 2010 #5,240 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan bey günaydın, nerede yagmur ??? burada bugün damla bile yok.. demekki bizim o taraflara gelmemizin nedeni bu ;D ;D ;D ;D ne diyeyimm..Allah daha çok versin.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan bey günaydın, nerede yagmur ??? burada bugün damla bile yok.. demekki bizim o taraflara gelmemizin nedeni bu ;D ;D ;D ;D ne diyeyimm..Allah daha çok versin.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Eyl 2010 #5,241 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail Bey havada pus, havada toprak kokusu var içimdeki offroad virüsü inceden inceden depreşmeye başladı ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail Bey havada pus, havada toprak kokusu var içimdeki offroad virüsü inceden inceden depreşmeye başladı ;D
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 22 Eyl 2010 #5,242 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkese günaydın. Hayırlı işler bol kazançlar
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Eyl 2010 #5,243 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın konuralp nasılsın, kayıplardasın
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 22 Eyl 2010 #5,244 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sağol abi iyiyim sizleri sormalı bu ara pek vakit bulamıyorum abi işler den dolayı
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sağol abi iyiyim sizleri sormalı bu ara pek vakit bulamıyorum abi işler den dolayı
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Eyl 2010 #5,245 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi kantparka gel sana çay çay,kahve ısmarlayım
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 22 Eyl 2010 #5,246 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler..Bol kazçlarrr..
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 22 Eyl 2010 #5,247 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi saat kaç gibi müsait olursun abi uğrarım yanına
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 22 Eyl 2010 #5,248 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın abla