F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 27 Eyl 2010 #5,329 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Fatih.. Dün ben nöbetçi idim..onun için.. Nöbeti yarın sabah sana devredecegim..Ona göre ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tamam abi bu hafta nöbet için müsahitim. gece vardiyasında çalışıyorum. 17:15 - 03:15 vardiyasındayım bu hafta
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Fatih.. Dün ben nöbetçi idim..onun için.. Nöbeti yarın sabah sana devredecegim..Ona göre ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tamam abi bu hafta nöbet için müsahitim. gece vardiyasında çalışıyorum. 17:15 - 03:15 vardiyasındayım bu hafta
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 27 Eyl 2010 #5,330 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayrlı haftalar
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 27 Eyl 2010 #5,331 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam arkadaşlar bu gün selam ve hatur sormak için geç kaldım herkesten özür diloyrum. iş için gebzeye gittim.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam arkadaşlar bu gün selam ve hatur sormak için geç kaldım herkesten özür diloyrum. iş için gebzeye gittim.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 27 Eyl 2010 #5,332 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyi akşamlar arkadaşlar
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 28 Eyl 2010 #5,333 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese... Hayırlı işler diliyorum... İsmail abi nöbeti dediğim gibi devraldım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese... Hayırlı işler diliyorum... İsmail abi nöbeti dediğim gibi devraldım
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 28 Eyl 2010 #5,334 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Fatihcigim, Günaydın Sakarya.. Günaydın Karamürsel ve diger illerimiz ;D ;D Hayırlı işler bol kazançlar.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Fatihcigim, Günaydın Sakarya.. Günaydın Karamürsel ve diger illerimiz ;D ;D Hayırlı işler bol kazançlar.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 28 Eyl 2010 #5,335 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakakarya, Günaydın Karamürsel ve Günaydın benim güzel ülkemin bütün illeri hayırlı işler, bol kazançlar
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakakarya, Günaydın Karamürsel ve Günaydın benim güzel ülkemin bütün illeri hayırlı işler, bol kazançlar
A aycancan Kamp I Mesajlar 121 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya-sapanca 28 Eyl 2010 #5,336 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın sakarya hayırlı işler bol kazançlar
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 28 Eyl 2010 #5,337 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi aycancan' Alıntı: günaydın sakarya hayırlı işler bol kazançlar Genişletmek için tıkla ... Günaydın, sizede hayırlı işler bol kazançlar
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi aycancan' Alıntı: günaydın sakarya hayırlı işler bol kazançlar Genişletmek için tıkla ... Günaydın, sizede hayırlı işler bol kazançlar
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 28 Eyl 2010 #5,338 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın siteyi canlı tutan arkadaşlar Gündaydın Herkese edirneden vana kadar Herkese bol kazaçlar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın siteyi canlı tutan arkadaşlar Gündaydın Herkese edirneden vana kadar Herkese bol kazaçlar...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 28 Eyl 2010 #5,339 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Leyla hanım, sizede hayırlı işler
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 28 Eyl 2010 #5,340 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydınn.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 28 Eyl 2010 #5,341 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hamdi Bey
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 28 Eyl 2010 #5,342 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi her nekadar bugünlerde mesaj atmasamda fadıl takipte sinan bey.gözetim altındasınız yani.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi her nekadar bugünlerde mesaj atmasamda fadıl takipte sinan bey.gözetim altındasınız yani.
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 28 Eyl 2010 #5,343 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi usulu bozmayalım selam kelam yola devam. sakarta.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 28 Eyl 2010 #5,344 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi takipte olmana sevindim, ama genede mesajlaşalım bu arada sakarayaya ne zaman gelecen nasipse
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi takipte olmana sevindim, ama genede mesajlaşalım bu arada sakarayaya ne zaman gelecen nasipse