bana kalsa her hafta sonu gelmek isterim.tabi başta işim, herhafta sonu 2 günlük iznim olmuyor vardiyalı olduğu için 3 haftada bir geliyor 2 günlük izin.birde maddiyat tabii.elde avuçta ne varsa aracın bakımına ve motoruna yatırdım. kurbana kadar gün veremem.lakin biraz uçuğum heran orada olabilirimde. ;D
Yok arkadaşlar ben bu aracı alırken hesaplı aldım zira masraflarını hesaplayıp verdiğim parayı satarken alabilirmiyim diye hesabını yaptım.sadece hedef sapması ben motora 1 yada1,5 ayırmıştım,blok patlattı 2700 e çıktı.bide beklemediğim zaman diliminde olması.bu masrafı birkaç ay sonra yaparım diyordum.
şimdi siz düşünün of road organizasyonlarında nal toplarsınız.hep arkamdan bakmak zorunda kalacaksınız.
sizlerin yüzünü şimdiden görür gibiyim ;D
Yok arkadaşlar ben bu aracı alırken hesaplı aldım zira masraflarını hesaplayıp verdiğim parayı satarken alabilirmiyim diye hesabını yaptım.sadece hedef sapması ben motora 1 yada1,5 ayırmıştım,blok patlattı 2700 e çıktı.bide beklemediğim zaman diliminde olması.bu masrafı birkaç ay sonra yaparım diyordum.
şimdi siz düşünün of road organizasyonlarında nal toplarsınız.hep arkamdan bakmak zorunda kalacaksınız.
sizlerin yüzünü şimdiden görür gibiyim ;D
toz yutmayacağına emin olabilirsiniz ismal bey,zira yağmur ve çamur olacak
fatih kardeş bana iyi bir co pilot lazım.sigorta yok,maaş yok,sadece erzak var ne dersin? 8)
toz yutmayacağına emin olabilirsiniz ismal bey,zira yağmur ve çamur olacak
fatih kardeş bana iyi bir co pilot lazım.sigorta yok,maaş yok,sadece erzak var ne dersin? 8)