Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 844,771

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

2011 Martta yeni toplu sözleşme var bu günden itibaren bütün dostlardan maaşa zam alabilmemiz için dua bekliyoruz ;D ;D ;D

hayr lı sı ..............ve amin .olsun.

bu arada zeki ile ilgili fotoğraflar geçti elime yorumlarınıza açık ve bu fotoğraflar için zeki kardeşimizden bir açıklama bekliyoruz

sinan54' Alıntı:
2011 Martta yeni toplu sözleşme var bu günden itibaren bütün dostlardan maaşa zam alabilmemiz için dua bekliyoruz ;D ;D ;D
Tabiki duamızı eksik etmeyiz.
maaş demişken bugün avans yatmıştı gideyimde çekeyim bari.birkısmını kenara atayım.lazım olacak

evet avansdan bir kenara ayır sana lazım olmazsa bir dosta lazım olur ;D mesala ilk harfi sinan ;D

O fotoğrafı açıklayabilirim.
Zeki önce Kartepe Canavarına davet yaptı,sonra da birlikte Vals yaptılar. Aralarında hiç birşey yok ben şahidim. ;D ;DMagazin basınıda çıkan birlikteler haberleri yalan ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
Tabiki duamızı eksik etmeyiz.
maaş demişken bugün avans yatmıştı gideyimde çekeyim bari.birkısmını kenara atayım.lazım olacak
biraz para ayır abi coo pilota ödenek lazım ;D ;D

sinan54' Alıntı:
evet avansdan bir kenara ayır sana lazım olmazsa bir dosta lazım olur ;D mesala ilk harfi sinan ;D
sinan abi dilin sürçtü galiba baş harfi fatih olması lazımdı ;D ;D

fatih81_81' Alıntı:
Eveett bodromuz tam olsun

yok sürçtmedi ama şöyle diyelim baş harfleri sinan, fatih diyelim ;D ;D ;D ;D daha varsa eklesin kendini

korkarım bir daha kimse kenara para atacam veya attım demiyecek ;D ;D

sinan bu arkadaşlardan kaçtane var gerekirse mali kalkındırma fonu kuralım ;D ;D ;D

dms spor' Alıntı:
sinan bu arkadaşlardan kaçtane var gerekirse mali kalkındırma fonu kuralım ;D ;D ;D
çoktane olsa gerek

sinan54' Alıntı:
yok sürçtmedi ama şöyle diyelim baş harfleri sinan, fatih diyelim ;D ;D ;D ;D daha varsa eklesin kendini

korkarım bir daha kimse kenara para atacam veya attım demiyecek ;D ;D
ödenegin büyük kısmını ben isterim sen arabanı aldın abi.şu çakma offroadcu kimliginden çıkayım biran önce ;D ;D