serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 1 Eki 2010 #5,457 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dms spor' Alıntı: serkan eminim sinanın bu gün duymak istediği şey tam bu ;D Genişletmek için tıkla ... Bizim için en önemlisi bodro Abi... ;D ;D ;D onun da hoşuna gitmesi normal.............
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dms spor' Alıntı: serkan eminim sinanın bu gün duymak istediği şey tam bu ;D Genişletmek için tıkla ... Bizim için en önemlisi bodro Abi... ;D ;D ;D onun da hoşuna gitmesi normal.............
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Eki 2010 #5,458 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 2011 Martta yeni toplu sözleşme var bu günden itibaren bütün dostlardan maaşa zam alabilmemiz için dua bekliyoruz ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 2011 Martta yeni toplu sözleşme var bu günden itibaren bütün dostlardan maaşa zam alabilmemiz için dua bekliyoruz ;D ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Eki 2010 #5,459 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Aminn... ;D
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 1 Eki 2010 #5,460 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayr lı sı ..............ve amin .olsun.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Eki 2010 #5,461 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi freegraf' Alıntı: hayr lı sı ..............ve amin .olsun. Genişletmek için tıkla ... mdr' Alıntı: Aminn... ;D Genişletmek için tıkla ... teşekkürler arkadaşlar ;D ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi freegraf' Alıntı: hayr lı sı ..............ve amin .olsun. Genişletmek için tıkla ... mdr' Alıntı: Aminn... ;D Genişletmek için tıkla ... teşekkürler arkadaşlar ;D ;D ;D ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Eki 2010 #5,462 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bu arada zeki ile ilgili fotoğraflar geçti elime yorumlarınıza açık ve bu fotoğraflar için zeki kardeşimizden bir açıklama bekliyoruz
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bu arada zeki ile ilgili fotoğraflar geçti elime yorumlarınıza açık ve bu fotoğraflar için zeki kardeşimizden bir açıklama bekliyoruz
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 Eki 2010 #5,463 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı günler,hayırlı cumalar sevgili dostlar.
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 Eki 2010 #5,464 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: 2011 Martta yeni toplu sözleşme var bu günden itibaren bütün dostlardan maaşa zam alabilmemiz için dua bekliyoruz ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Tabiki duamızı eksik etmeyiz. maaş demişken bugün avans yatmıştı gideyimde çekeyim bari.birkısmını kenara atayım.lazım olacak
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: 2011 Martta yeni toplu sözleşme var bu günden itibaren bütün dostlardan maaşa zam alabilmemiz için dua bekliyoruz ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Tabiki duamızı eksik etmeyiz. maaş demişken bugün avans yatmıştı gideyimde çekeyim bari.birkısmını kenara atayım.lazım olacak
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Eki 2010 #5,465 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet avansdan bir kenara ayır sana lazım olmazsa bir dosta lazım olur ;D mesala ilk harfi sinan ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet avansdan bir kenara ayır sana lazım olmazsa bir dosta lazım olur ;D mesala ilk harfi sinan ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Eki 2010 #5,466 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ;D ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 1 Eki 2010 #5,467 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi O fotoğrafı açıklayabilirim. Zeki önce Kartepe Canavarına davet yaptı,sonra da birlikte Vals yaptılar. Aralarında hiç birşey yok ben şahidim. ;D ;DMagazin basınıda çıkan birlikteler haberleri yalan ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi O fotoğrafı açıklayabilirim. Zeki önce Kartepe Canavarına davet yaptı,sonra da birlikte Vals yaptılar. Aralarında hiç birşey yok ben şahidim. ;D ;DMagazin basınıda çıkan birlikteler haberleri yalan ;D ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 1 Eki 2010 #5,468 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Cumanız mübarek,kazancınız bol olsun..... Benim gibi memur ve işçi olanlara da allah kolaylık versin,bodronuz tam olsun..... Genişletmek için tıkla ... Eveett bodromuz tam olsun
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Cumanız mübarek,kazancınız bol olsun..... Benim gibi memur ve işçi olanlara da allah kolaylık versin,bodronuz tam olsun..... Genişletmek için tıkla ... Eveett bodromuz tam olsun
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 1 Eki 2010 #5,469 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: Tabiki duamızı eksik etmeyiz. maaş demişken bugün avans yatmıştı gideyimde çekeyim bari.birkısmını kenara atayım.lazım olacak Genişletmek için tıkla ... biraz para ayır abi coo pilota ödenek lazım ;D ;D sinan54' Alıntı: evet avansdan bir kenara ayır sana lazım olmazsa bir dosta lazım olur ;D mesala ilk harfi sinan ;D Genişletmek için tıkla ... sinan abi dilin sürçtü galiba baş harfi fatih olması lazımdı ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: Tabiki duamızı eksik etmeyiz. maaş demişken bugün avans yatmıştı gideyimde çekeyim bari.birkısmını kenara atayım.lazım olacak Genişletmek için tıkla ... biraz para ayır abi coo pilota ödenek lazım ;D ;D sinan54' Alıntı: evet avansdan bir kenara ayır sana lazım olmazsa bir dosta lazım olur ;D mesala ilk harfi sinan ;D Genişletmek için tıkla ... sinan abi dilin sürçtü galiba baş harfi fatih olması lazımdı ;D ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Eki 2010 #5,470 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: Eveett bodromuz tam olsun Genişletmek için tıkla ... yok sürçtmedi ama şöyle diyelim baş harfleri sinan, fatih diyelim ;D ;D ;D ;D daha varsa eklesin kendini korkarım bir daha kimse kenara para atacam veya attım demiyecek ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: Eveett bodromuz tam olsun Genişletmek için tıkla ... yok sürçtmedi ama şöyle diyelim baş harfleri sinan, fatih diyelim ;D ;D ;D ;D daha varsa eklesin kendini korkarım bir daha kimse kenara para atacam veya attım demiyecek ;D ;D
D dms spor Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 1 Eki 2010 #5,471 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan bu arkadaşlardan kaçtane var gerekirse mali kalkındırma fonu kuralım ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan bu arkadaşlardan kaçtane var gerekirse mali kalkındırma fonu kuralım ;D ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 1 Eki 2010 #5,472 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dms spor' Alıntı: sinan bu arkadaşlardan kaçtane var gerekirse mali kalkındırma fonu kuralım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... çoktane olsa gerek sinan54' Alıntı: yok sürçtmedi ama şöyle diyelim baş harfleri sinan, fatih diyelim ;D ;D ;D ;D daha varsa eklesin kendini korkarım bir daha kimse kenara para atacam veya attım demiyecek ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ödenegin büyük kısmını ben isterim sen arabanı aldın abi.şu çakma offroadcu kimliginden çıkayım biran önce ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dms spor' Alıntı: sinan bu arkadaşlardan kaçtane var gerekirse mali kalkındırma fonu kuralım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... çoktane olsa gerek sinan54' Alıntı: yok sürçtmedi ama şöyle diyelim baş harfleri sinan, fatih diyelim ;D ;D ;D ;D daha varsa eklesin kendini korkarım bir daha kimse kenara para atacam veya attım demiyecek ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ödenegin büyük kısmını ben isterim sen arabanı aldın abi.şu çakma offroadcu kimliginden çıkayım biran önce ;D ;D