mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 4 Eki 2010 #5,521 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Bu arada yeni iş yerimi açtım bu sabah Artık bi çayımı içmeğe gelirsiniz Aders:Modern sanayi sitesi inönü bulvarı no 56 (taşınlar rotbalans yanı)irt tel:05378760663 Genişletmek için tıkla ... Hakancıgım yeni işyerin hayırlı ugurlu olsun.Allah utandırmasın.. ilk vakitte dükkanında çay içmeye gelecegim.. ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Bu arada yeni iş yerimi açtım bu sabah Artık bi çayımı içmeğe gelirsiniz Aders:Modern sanayi sitesi inönü bulvarı no 56 (taşınlar rotbalans yanı)irt tel:05378760663 Genişletmek için tıkla ... Hakancıgım yeni işyerin hayırlı ugurlu olsun.Allah utandırmasın.. ilk vakitte dükkanında çay içmeye gelecegim.. ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 Eki 2010 #5,522 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Bu arada yeni iş yerimi açtım bu sabah Artık bi çayımı içmeğe gelirsiniz Aders:Modern sanayi sitesi inönü bulvarı no 56 (taşınlar rotbalans yanı)irt tel:05378760663 Genişletmek için tıkla ... Hakancım hayırlı uğurlu bereketli olsun..... Sakarya da offroad araçlarının sorun çıkarmadan yıkanabileceği tek adres ;D ;D ;D Eskiden öyleydi yeni yerinde de aynı sistem devam inşallah... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Bu arada yeni iş yerimi açtım bu sabah Artık bi çayımı içmeğe gelirsiniz Aders:Modern sanayi sitesi inönü bulvarı no 56 (taşınlar rotbalans yanı)irt tel:05378760663 Genişletmek için tıkla ... Hakancım hayırlı uğurlu bereketli olsun..... Sakarya da offroad araçlarının sorun çıkarmadan yıkanabileceği tek adres ;D ;D ;D Eskiden öyleydi yeni yerinde de aynı sistem devam inşallah... ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 4 Eki 2010 #5,523 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hakan yeni işyerin ve işyerimiz hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar ;D benim suzide sağlam bir cıbı cıbı yapmaya ihtiyacı vardı ;D ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hakan yeni işyerin ve işyerimiz hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar ;D benim suzide sağlam bir cıbı cıbı yapmaya ihtiyacı vardı ;D ;D ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 Eki 2010 #5,524 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben bir aydır arabayı yıkamıyorum,Hakan'nı bekledim. Hakan Çiçek için saksıları hazırla arabalardaki çamurlar ziyan olmasın. ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben bir aydır arabayı yıkamıyorum,Hakan'nı bekledim. Hakan Çiçek için saksıları hazırla arabalardaki çamurlar ziyan olmasın. ;D
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 4 Eki 2010 #5,525 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Hakancıgım yeni işyerin hayırlı ugurlu olsun.Allah utandırmasın.. ilk vakitte dükkanında çay içmeye gelecegim.. ;D Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ismail abi herzaman beklerim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Hakancıgım yeni işyerin hayırlı ugurlu olsun.Allah utandırmasın.. ilk vakitte dükkanında çay içmeye gelecegim.. ;D Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ismail abi herzaman beklerim
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 4 Eki 2010 #5,526 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hakancım hayırlı uğurlu bereketli olsun..... Sakarya da offroad araçlarının sorun çıkarmadan yıkanabileceği tek adres ;D ;D ;D Eskiden öyleydi yeni yerinde de aynı sistem devam inşallah... ;D Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim çaya beklerim serkan abi
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hakancım hayırlı uğurlu bereketli olsun..... Sakarya da offroad araçlarının sorun çıkarmadan yıkanabileceği tek adres ;D ;D ;D Eskiden öyleydi yeni yerinde de aynı sistem devam inşallah... ;D Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim çaya beklerim serkan abi
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 4 Eki 2010 #5,527 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: Hakan yeni işyerin ve işyerimiz hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar ;D benim suzide sağlam bir cıbı cıbı yapmaya ihtiyacı vardı ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler sinan abi
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: Hakan yeni işyerin ve işyerimiz hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar ;D benim suzide sağlam bir cıbı cıbı yapmaya ihtiyacı vardı ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler sinan abi
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 Eki 2010 #5,528 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: teşekkür ederim çaya beklerim serkan abi Genişletmek için tıkla ... Gittik gördük beğendik çayımızı içtik geldik ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: teşekkür ederim çaya beklerim serkan abi Genişletmek için tıkla ... Gittik gördük beğendik çayımızı içtik geldik ;D
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 4 Eki 2010 #5,529 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Gittik gördük beğendik çayımızı içtik geldik ;D Genişletmek için tıkla ... ooo afiyet olsun serkan..Hakan beyin ilk ziyaretçileri çaylarını içti bile...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Gittik gördük beğendik çayımızı içtik geldik ;D Genişletmek için tıkla ... ooo afiyet olsun serkan..Hakan beyin ilk ziyaretçileri çaylarını içti bile...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 Eki 2010 #5,530 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi akhanlı' Alıntı: ooo afiyet olsun serkan..Hakan beyin ilk ziyaretçileri çaylarını içti bile... Genişletmek için tıkla ... Sağol Abla İyi de oldu valla!
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi akhanlı' Alıntı: ooo afiyet olsun serkan..Hakan beyin ilk ziyaretçileri çaylarını içti bile... Genişletmek için tıkla ... Sağol Abla İyi de oldu valla!
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 4 Eki 2010 #5,531 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakanın kapısı herkese açık çay var, hoş sohbet var, Allah hayırlı kazançlar nasip etsin çok, güzel bir mekan
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakanın kapısı herkese açık çay var, hoş sohbet var, Allah hayırlı kazançlar nasip etsin çok, güzel bir mekan
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 5 Eki 2010 #5,532 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi « Yanıtla #5500 : 03 Ekim 2010, 00:23:07 »
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi « Yanıtla #5500 : 03 Ekim 2010, 00:23:07 »
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 Eki 2010 #5,533 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya.... Günaydın Karamürsel. Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı işler bol kazançlar..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya.... Günaydın Karamürsel. Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı işler bol kazançlar..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 5 Eki 2010 #5,534 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar Günaydın Dükkanı erken açan İsmail Bey Hayırlı İşler, Hayırlı ve Bol Kazançlar Gel Erceova, Gel Artık yüz yüze Muhabbet zamanı
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar Günaydın Dükkanı erken açan İsmail Bey Hayırlı İşler, Hayırlı ve Bol Kazançlar Gel Erceova, Gel Artık yüz yüze Muhabbet zamanı
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Eki 2010 #5,535 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar,herkese selamlar....
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 5 Eki 2010 #5,536 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayr lı sabahlar ahalı