sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 6 Eki 2010 #5,553 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail ağbi hemen atla gel kutlayalım fark etmez ;D ;D ;D ;D burda havuzdan bol bir şey yok burad yapay gölette var, havuzda hatta olimpik havuz bile var gelmeni görmeni isterim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail ağbi hemen atla gel kutlayalım fark etmez ;D ;D ;D ;D burda havuzdan bol bir şey yok burad yapay gölette var, havuzda hatta olimpik havuz bile var gelmeni görmeni isterim
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 6 Eki 2010 #5,554 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selamlar hekesei iyi çalışmalar.Serkan abi hayırlı olsun senin adına sevindim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selamlar hekesei iyi çalışmalar.Serkan abi hayırlı olsun senin adına sevindim
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 6 Eki 2010 #5,555 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın hakan hayırlı işler ercova dönüşüne benim canavarı cıbı cıbı sırasına yaz ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın hakan hayırlı işler ercova dönüşüne benim canavarı cıbı cıbı sırasına yaz ;D ;D ;D
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 6 Eki 2010 #5,556 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: günaydın hakan hayırlı işler ercova dönüşüne benim canavarı cıbı cıbı sırasına yaz ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... günaydın sinan abi liste çoktan doldu seni yedeklere yassam olurmu
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: günaydın hakan hayırlı işler ercova dönüşüne benim canavarı cıbı cıbı sırasına yaz ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... günaydın sinan abi liste çoktan doldu seni yedeklere yassam olurmu
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 6 Eki 2010 #5,557 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bende.. Başka ilden olana.. misafir diye liste başı yazılıyormu ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bende.. Başka ilden olana.. misafir diye liste başı yazılıyormu ;D ;D ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 6 Eki 2010 #5,558 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi demekki sağlam techizatla senin dükkanı bir ziyaret edelim kendimize sıra açalım ;D ;D ;D ;D üşenmemek lazım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi demekki sağlam techizatla senin dükkanı bir ziyaret edelim kendimize sıra açalım ;D ;D ;D ;D üşenmemek lazım
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 6 Eki 2010 #5,559 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dert etmer ismail ağbi bizde daima misafire öncelik var, ama diğer yönden bir iç çatışma söz konusu olacak galiba ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dert etmer ismail ağbi bizde daima misafire öncelik var, ama diğer yönden bir iç çatışma söz konusu olacak galiba ;D ;D ;D
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 6 Eki 2010 #5,560 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: demekki sağlam techizatla senin dükkanı bir ziyaret edelim kendimize sıra açalım ;D ;D ;D ;D üşenmemek lazım Genişletmek için tıkla ... Ne demek abi tam teçistla bekliyorumm
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: demekki sağlam techizatla senin dükkanı bir ziyaret edelim kendimize sıra açalım ;D ;D ;D ;D üşenmemek lazım Genişletmek için tıkla ... Ne demek abi tam teçistla bekliyorumm
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 6 Eki 2010 #5,561 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Bende.. Başka ilden olana.. misafir diye liste başı yazılıyormu ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Nedemek ismail abi sen rezerve yaptırmıştın zaten
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Bende.. Başka ilden olana.. misafir diye liste başı yazılıyormu ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Nedemek ismail abi sen rezerve yaptırmıştın zaten
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 6 Eki 2010 #5,562 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkür ederim Hakanım.. ;D Sinan bey...dedigin gibi..tam techizatla gitmek lazım..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkür ederim Hakanım.. ;D Sinan bey...dedigin gibi..tam techizatla gitmek lazım..
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 6 Eki 2010 #5,563 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Teşekkür ederim Hakanım.. ;D Sinan bey...dedigin gibi..tam techizatla gitmek lazım.. Genişletmek için tıkla ... Tamam abi hepiniz liste başısınız .ismail abi fazla ortalığı karıştırmayalım sinan abi ADASU yu başımıza yıkar yoksa.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Teşekkür ederim Hakanım.. ;D Sinan bey...dedigin gibi..tam techizatla gitmek lazım.. Genişletmek için tıkla ... Tamam abi hepiniz liste başısınız .ismail abi fazla ortalığı karıştırmayalım sinan abi ADASU yu başımıza yıkar yoksa.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 6 Eki 2010 #5,564 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi heeeeyt savculun bre kimmiş benim sıramı kapan heeeeeyt ;D yandın hakan ya sıramı hemen ver 1 ismail ağbi 2 ben yoksa ağlarım bana alacağın kağıt mendil koli ile alman gerekir ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi heeeeyt savculun bre kimmiş benim sıramı kapan heeeeeyt ;D yandın hakan ya sıramı hemen ver 1 ismail ağbi 2 ben yoksa ağlarım bana alacağın kağıt mendil koli ile alman gerekir ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 6 Eki 2010 #5,565 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bak şimdi oldu ;D herkes sıra başıken nasıl arabaları aynı anda yıkayacan merak ettim doğrusu ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bak şimdi oldu ;D herkes sıra başıken nasıl arabaları aynı anda yıkayacan merak ettim doğrusu ;D
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 6 Eki 2010 #5,566 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: bak şimdi oldu ;D herkes sıra başıken nasıl arabaları aynı anda yıkayacan merak ettim doğrusu ;D Genişletmek için tıkla ... EEE orasını bana bırakın birinize kova birinize fırça birinize makina birinize havlu EEE başka sırada olan varmı abilerr.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: bak şimdi oldu ;D herkes sıra başıken nasıl arabaları aynı anda yıkayacan merak ettim doğrusu ;D Genişletmek için tıkla ... EEE orasını bana bırakın birinize kova birinize fırça birinize makina birinize havlu EEE başka sırada olan varmı abilerr.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 6 Eki 2010 #5,567 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hepimiz aynı araçları yıkatmak için gelirsek zaten muhabbetten dolayı hangisi önce yıkandığını büyük bir ihtimalle anlamıcaz
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hepimiz aynı araçları yıkatmak için gelirsek zaten muhabbetten dolayı hangisi önce yıkandığını büyük bir ihtimalle anlamıcaz
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 6 Eki 2010 #5,568 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kentpark böyle biryer Fotoğraflar alıntıdır....