toyotoyota toyotoyota toyata.......... ;D
tezehurata devam.... ;D
Haldun Abim Toyota gibi Adamdı....Şimdi İsmail Abimde Toyota gibi Adam oldu.....darısı bizlerin başına...bende büyüyünce toyota gibi adam olacağım ;D ;D ;D
Kusur olurmu hiç bu topclerin amacı tanışmak kaynaşmak paylaşmak burada yazıştığımız herkesle bu site sayesinde tanıştık,zamanla dost olduk...Şimdi üç gün birbirimiz görmesek arayıp soruyoruz ne oldu neredesin diye....
Bak; Hakan çayı demlemiş bekliyor....birazdan gideceğim işlerimim toparlamaya çalışıyorum...Sinan Abiye de haber vereceğim gelmek isterse diye...
Şu Ercova dan sonra Hani bir çıksak baksak diyorum.....Karda oynasak batsak Zeki bizi Çekse.....gerçi Şimdi İsmail Abi de Makineyi büyüttü rahat rahat batabiliriz ;D ;D ;D
Şu Ercova dan sonra Hani bir çıksak baksak diyorum.....Karda oynasak batsak Zeki bizi Çekse.....gerçi Şimdi İsmail Abi de Makineyi büyüttü rahat rahat batabiliriz ;D ;D ;D
Muhabbet almış başını gidiyor maşallah diyelimde nazar deymesin.
İsmail abi yeni aracın hayırlı olsun Allah kazasız belesız kullanmayı nasip etsin.Toyota çalışanı olarak ve senin adına sevindim ben herzaman demişimdir TOYOTA