sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 13 Ocak 2010 #545 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ya hiç sorma ama tamamen teslim olmadım sadece 1 ceohede kaybaettin, yine uğraşacam bırakmaya
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ya hiç sorma ama tamamen teslim olmadım sadece 1 ceohede kaybaettin, yine uğraşacam bırakmaya
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Ocak 2010 #546 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: ya hiç sorma ama tamamen teslim olmadım sadece 1 ceohede kaybaettin, yine uğraşacam bırakmaya Genişletmek için tıkla ... Abi hiç uğraşma boş ver ne güzel içiyorsun işte.Sağlık da mühim değil parada.... Hesap ettin mi hiç kaç para veriyorsun yıllık sigaraya... Ben günde 2 paket içerken bıraktım Sigaraya vereceğim parayla hem kredi ödüyorum,hem de hafta sonları dilediğimce arazi yapıyorum...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: ya hiç sorma ama tamamen teslim olmadım sadece 1 ceohede kaybaettin, yine uğraşacam bırakmaya Genişletmek için tıkla ... Abi hiç uğraşma boş ver ne güzel içiyorsun işte.Sağlık da mühim değil parada.... Hesap ettin mi hiç kaç para veriyorsun yıllık sigaraya... Ben günde 2 paket içerken bıraktım Sigaraya vereceğim parayla hem kredi ödüyorum,hem de hafta sonları dilediğimce arazi yapıyorum...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 13 Ocak 2010 #547 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ya kardeş şu yarama basıp durma oluk gibi kan akıtıyorsun ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Ocak 2010 #548 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: ya kardeş şu yarama basıp durma oluk gibi kan akıtıyorsun ;D Genişletmek için tıkla ... Kanasın abi Sigaranın külünü bas iyi gelir Ah sigara nasılda esir almış benim Sinan Abimi ........;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: ya kardeş şu yarama basıp durma oluk gibi kan akıtıyorsun ;D Genişletmek için tıkla ... Kanasın abi Sigaranın külünü bas iyi gelir Ah sigara nasılda esir almış benim Sinan Abimi ........;D ;D ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 13 Ocak 2010 #549 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bak sağlam gaz veriyon haa ;D
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 13 Ocak 2010 #550 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi DUYDUNMU HAKAN SİNAN ABİ NE DİYOR YILDA SİGARAYA KAÇ PARA VERİYON DİYE BİZ BİR HESAPLAYALIM EVDE ÜÇ KİŞİ SİGARA İÇİYOZ HERHALDE BİR EV ALIRIZ..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi DUYDUNMU HAKAN SİNAN ABİ NE DİYOR YILDA SİGARAYA KAÇ PARA VERİYON DİYE BİZ BİR HESAPLAYALIM EVDE ÜÇ KİŞİ SİGARA İÇİYOZ HERHALDE BİR EV ALIRIZ..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Ocak 2010 #551 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese hayırlı akşamlar...
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 13 Ocak 2010 #552 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mesayisi biten arkadaşlara iyi akşamlarr..
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 13 Ocak 2010 #553 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam sakarya. hakan'ın 31 ocak teklifi banada uygun olabilir.karneleri alıp çoluk çocuk sakaryaya gelebiliriz.bi etkinlik olursa tanışmış oluruz.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam sakarya. hakan'ın 31 ocak teklifi banada uygun olabilir.karneleri alıp çoluk çocuk sakaryaya gelebiliriz.bi etkinlik olursa tanışmış oluruz.
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 13 Ocak 2010 #554 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hadi sakaryalı arkadaşlar kimsenin sesi çıkmıyor 31 ocak tüm arkadaşlar fikrini bildirsin..iyi akşamlar
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hadi sakaryalı arkadaşlar kimsenin sesi çıkmıyor 31 ocak tüm arkadaşlar fikrini bildirsin..iyi akşamlar
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 14 Ocak 2010 #555 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın arkadaşlar hayırlı işler
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 14 Ocak 2010 #556 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın abi..Herkese günaydın...
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 14 Ocak 2010 #557 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın sakarya günaydın arkadaşlar hayırlı işler...
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 14 Ocak 2010 #558 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın sakarya.işlerinizde başarı ve sağlık dilerim.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 14 Ocak 2010 #559 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın kral
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 14 Ocak 2010 #560 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar Hakanın 31 ocak ta etkinlik yapmakla ilgili bir önerisi vardı.Düşüncelerimizi belirtelim. Bence Hakanın bu fikri güzel olur.Hakancım Yer ve Rota konusunda da açıklama yaparsan iyi olur düşüncen nedir?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar Hakanın 31 ocak ta etkinlik yapmakla ilgili bir önerisi vardı.Düşüncelerimizi belirtelim. Bence Hakanın bu fikri güzel olur.Hakancım Yer ve Rota konusunda da açıklama yaparsan iyi olur düşüncen nedir?