serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Eki 2010 #5,873 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Topic suskun,topic cansız...nedendir bilinmez.... Herkesin içi gücü ,yoğun herhalde..... ;D Neyse bu hafta da böyle geçti geçiyor ama hafta ya neler olur neler.....etkinlik sonrasını düşünemiyorum bile ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Topic suskun,topic cansız...nedendir bilinmez.... Herkesin içi gücü ,yoğun herhalde..... ;D Neyse bu hafta da böyle geçti geçiyor ama hafta ya neler olur neler.....etkinlik sonrasını düşünemiyorum bile ;D ;D ;D
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 22 Eki 2010 #5,874 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı cumalar,hayırlı günler. yakındır bu sitede hayırlı kelimeleri yasaklanmadan bol,bol kullanalım. ???
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı cumalar,hayırlı günler. yakındır bu sitede hayırlı kelimeleri yasaklanmadan bol,bol kullanalım. ???
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 23 Eki 2010 #5,875 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ahanda topiğe hafta sonu rehaveti çökmüş bile
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 23 Eki 2010 #5,876 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... Tatildekilere iyi tatiller.... ;D Çalışanlara iyi mesailer...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... Tatildekilere iyi tatiller.... ;D Çalışanlara iyi mesailer...
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 23 Eki 2010 #5,877 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi topikinizi sevsinler topunuza selamunaleykum.
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 23 Eki 2010 #5,878 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kİmler burda
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 23 Eki 2010 #5,879 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi a.s freegraf. evet iki kişi burda.idare et artık dostum.
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 23 Eki 2010 #5,880 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Cumartesi için yeter hamdi abi :=)
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 23 Eki 2010 #5,881 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Cumartesi için yeter hamdi abi :=) Genişletmek için tıkla ... bencede.bende bulamazdınya ufakbi arızam var kaburgamda hareketlerm kısıtlı.anca ev paklar beni ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Cumartesi için yeter hamdi abi :=) Genişletmek için tıkla ... bencede.bende bulamazdınya ufakbi arızam var kaburgamda hareketlerm kısıtlı.anca ev paklar beni ;D
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 23 Eki 2010 #5,882 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: bencede.bende bulamazdınya ufakbi arızam var kaburgamda hareketlerm kısıtlı.anca ev paklar beni ;D Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun abi..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: bencede.bende bulamazdınya ufakbi arızam var kaburgamda hareketlerm kısıtlı.anca ev paklar beni ;D Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun abi..
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 23 Eki 2010 #5,883 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Geçmiş olsun abi.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Geçmiş olsun abi.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 25 Eki 2010 #5,884 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 25 Eki 2010 #5,885 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....güzel bir hafta olması dileğiyle....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....güzel bir hafta olması dileğiyle....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 25 Eki 2010 #5,886 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar dostlar ercovaya artık kaldı son günler
O oduncu Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 25 Eki 2010 #5,887 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bizde Sakarya motosiklet olarak katılacagız, ama bikaç arkadaş ciplerle gelecegiz misal ben. Artık gercek alemdede tanışmak dilegiyle.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bizde Sakarya motosiklet olarak katılacagız, ama bikaç arkadaş ciplerle gelecegiz misal ben. Artık gercek alemdede tanışmak dilegiyle.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 25 Eki 2010 #5,888 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi oduncu' Alıntı: Bizde Sakarya motosiklet olarak katılacagız, ama bikaç arkadaş ciplerle gelecegiz misal ben. Artık gercek alemdede tanışmak dilegiyle. Genişletmek için tıkla ... komuta çadırından bize ulaşabilirsiniz.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi oduncu' Alıntı: Bizde Sakarya motosiklet olarak katılacagız, ama bikaç arkadaş ciplerle gelecegiz misal ben. Artık gercek alemdede tanışmak dilegiyle. Genişletmek için tıkla ... komuta çadırından bize ulaşabilirsiniz.